Kiddyboo Antilek beker

16.50
7.5

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.4/10

Prijs

7.4/10

Pluspunten

  • Een echte antilek beker
  • Doorstaat zelfs de zwaarste test
  • Met leuke tekst

De Kiddyboo antilek beker is van de vele bekers die te verkrijgen zijn een echte antilekbeker. Het is best lastig om een een beker te produceren die niet lekt zeker, omdat wij als ouders weten wat kinderen met hun beker uithalen. Ze gooien ermee. Ze gooien de beker op de grond en dan is het de vraag is deze beker antilek. Dit is natuurlijk een zware taak van een fabrikant om zo’n beker op de markt te brengen. Deze beker moet aan een hoop eisen voldoen en daarnaast moet je kindje er natuurlijk nog wel uit kunnen drinken.

Wij hebben een hoop bekers getest. Veel ouders gesproken over wat nu de antilek beker is en of die aan hun vraag heeft voldaan. In de meeste gevallen was dat dus niet zo. Wat belangrijk is dat kinderen zelfstandig kunnen drinken bijvoorbeeld tijdens het spelen . Dan gebeurd het dus regelmatig dat het tussen het speelgoed komt te liggen of dat het een keer op de grond valt. Met de meeste bekers lekt hij dan toch nog en wordt het toch een knoeiboel.

De Kiddyboo antilek beker voldoet aan de verwachting die wij hebben van een antilekbeker.

Met de Kiddyboo antilek beker is dit dus echt niet het geval. Je kind kan deze beker letterlijk door de kamer heen gooien en zal echt niet lekken. Naar onze mening een knappe prestatie van de fabrikant, omdat dit er maar weinig zijn die dat gelukt is. Deze beker kunt je dus met een gerust hart aan je kind geven. Zonder dat je hele huis onder de limonade of water zit. Je zult echt ervaren dat de Kiddyboo antilekbeker voldoet aan iedere verwachting.

Heb je ervaring met deze beker horen wij dit natuurlijk graag. Je kunt natuurlijk onder dit bericht een reactie plaatsen want wij zijn heel benieuwd of jij hier ook zo over denkt.

De bekers zijn te verkrijgen in een leuke tekst, deze beker is voorzien van een drukdeksel. In het begin zal de drukdeksel wat moeizaam gaan. Dat zal naar gelang van het gebruik en handigheid veel makkelijke gaan. Je kunt ook kiezen voor de beker met de draaideksel en deze is te verkrijgen in de kleuren, lime groen, azuur blauw en fuchsia.

Is dit niet de antilekbeker die je zocht? Neem ook eens een kijken naar onze andere producten waar wij inmiddels al vele reacties op ontvangen hebben.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail