Er is altijd heel veel vraag naar echte antilek bekers. Niet zo gek als je ziet wat kinderen met hun beker uithalen. Ze gooien ermee, gooien de beker op de grond en dan moet natuurlijk een antilek beker niet lekker. Dit is natuurlijk een zware taak van een fabrikant om zo’n beker op de markt te brengen. Deze beker moet aan een hoop eisen voldoen en daarnaast moet uw kindje er natuurlijk nog wel uit kunnen drinken.

Wij hebben een hoop bekers getest en een hoop ouders gesproken over wat nu de antilek beker is en of het aan hun vraag heeft voldaan. In de meeste gevallen was dat dus niet zo. Wat ouders willen is de beker als kinderen aan het spelen zijn op de tafel te kunnen zetten om vervolgens de vraag van drinken een kind zelf te laten bepalen. Dan gebeurd het dus regelmatig dat het tussen het speelgoed komt te liggen of dat het een keer op de grond valt. Met de meeste bekers lekt hij dan toch nog en wordt het toch een knoeiboel.

De kiddyboo Antilekbeker bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

logo_babypark_nieuw logo_boll_nieuw

Met de kiddyboo anti lekbeker is dit dus echt niet het geval. Uw kind kan deze beker letterlijk door de kamer heen gooien en zal echt niet lekken. Naar onze mening een knappe prestatie van de fabrikant omdat dit er maar weinig zijn die dat gelukt zijn. Deze beker kunt u dus met een gerust hart aan uw kind geven zonder dat uw hele huis onder de limonade of water zit. U zult echt ervaren dat dit de antilek beker is daar u naar zoekt.

Heeft u ervaring met deze beker horen wij dit natuurlijk graag. U kunt natuurlijk onder dit bericht een reactie plaatsen en zijn benieuwd of u hetzelfde denkt over deze beker.

De bekers zijn te verkrijgen in een leuke tekst, deze beker is voorzien van een drukdeksel. In het begin zal de drukdeksel wat moeizaam gaan, maar dat zal naar mate van gebruik en handigheid veel makkelijke gaan. U kunt ook kiezen voor de beker met de draaideksel en deze is te verkrijgen in de kleuren, lime groen, azuur blauw en fuchsia.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail