Sinnerc Bambino zonnebril

16.99
6.6

Algemeen

6.6/10

Kwaliteit

6.7/10

Gebruiksgemak

6.5/10

Duurzaamheid

6.7/10

Prijs

6.5/10

Pluspunten

  • Zonnebril is moeilijk af te krijgen dus ideaal voor kleine kinderen
  • Beschermd de oogjes tegen schadelijke UV straling

Minpunten

  • Sluit niet zo mooi aan

Schijnt de zon dan is het heel belangrijk de oogjes van je baby goed te beschermen. Met de Sinner Bambino baby zonnebril weet je zeker dat de oogjes van je baby tegen schadelijke zonnestralen beschermd zijn. De Sinner is voorzien van brilglazen categorie 4. Dit houdt in dat deze baby zonnebril echt alle schadelijke zonnestralen weert. Ga je op pad met bijvoorbeeld de fiets dan is het aan te raden altijd een zonnebril bij je te hebben. De Sinner baby zonnebril is voorzien van een band. Dit zorgt ervoor dat de zonnebril comfortabel bij je kindje op het hoofdje blijft zitten. Hierdoor zal je kindje minder snel het gevoel hebben om de zonnebril af te zetten.

Kinderen krijgen op een gegeven moment bijna allemaal wel de neiging alles van het hoofd af te willen halen. Wat je dan het beste kan doen is je kindje even richting de zon te zetten. Nu heeft hij of zij last van de zon. Zet dan de bril op zodat je kindje kan ervaren hoe fijn het kijkt met een zonnebril op. Dit zul je waarschijnlijk een paar keer moeten herhalen maar op een gegeven moment zul je merken dat je kindje zijn of haar bril graag wil ophouden.

In tegenstelling tot de wat goedkopere baby zonnebrillen zul je ook ervaren dat het kijken door de glazen prettiger aan voelt. Dit zorgt er ook voor dat je kindje het zonnebrilletje uiteindelijk op houdt. Omdat de Sinner Bambino baby zonnebril glazen uit categorie 4 bevat is deze bril ook geschikt voor de wintersport. Deze kinderzonnebril is gemaakt voor kinderen van 0 tot ongeveer 2 jaar, natuurlijk is dit afhankelijk van de grote van het hoofdje van uw kindje.

Met de Sinner Bambino baby zonnebril weet je zeker dat de oogjes van je baby goed beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen.

Het is belangrijk de ogen van je kindje te beschermen ga daarom altijd op pad met een goede zonnebril en bescherm de oogjes van je kindje.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail