Heel vervelend als uw kindje ziek is. Helaas gebeurd dit in de eerste 4 jaar van een kind zijn levensjaar vaak. Daarna hebben ze zoveel weerstand opgebouwd dat dit een stuk minder gaat worden. In die eerste jaren en dan vooral voor onze allerkleinste is het lastig om geneesmiddelen toe te dienen zoals bijvoorbeeld vloeibare kinder paracetamol.

Hier vind u het speentje van Numi Med wat ervoor kan zorgen dat u met gemak vloeibare geneesmiddelen aan uw baby kan geven. Door de achterkant van dit speentje te vullen met het vloeibare geneesmiddel geeft u dit gemakkelijk aan uw baby. Uw baby zal de vloeistof dan opdrinken zoals ze dat gewend zijn met het drinken van bijvoorbeeld melk.

Voor het toedienen van vloeibare en oplosbare geneesmiddelen en vitamines aan baby’s en kleine kinderen. De medicijnspeen is in twee maten verkrijgbaar, namelijk voor de leeftijd van 0 tot 6 maanden en van 6 tot 18 maanden. Verkrijgbaar in de kleuren wit en blauw

De Numi Med Medicijnspeen bestellen? Dan kan bij de onderstaande winkel:

logo_boll_nieuw

De Numi-Med medicijnspeen biedt uitkomst voor ouders en verpleegkundigen voor het toedienen van vloeibare en oplosbare geneesmiddelen aan baby’s en kleine kinderen.

Door de gekoppelde zuig- en slikreflexen is het niet eenvoudig baby’s tot 4 maanden vloeibare medicijnen toe te dienen.

De medicijnspeen wordt gevuld met het toe te dienen medicijn (max. 5 ml) en afgesloten. Daarna kan de speen aan de baby gegeven worden, die het middel via een speciale geperforeerde speen inneemt. Een doceerschijf maakt het mogelijk om het tempo waarin het medicijn vrijkomt te regelen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail