Puckababy Babyslaapzak Newborn

Adviesprijs € 69,95
8.2

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.4/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Heerlijke, comfortabele, zachte en warme babyslaapzak
  • Stof is vrij van schadelijke stoffen
  • Geschikt van 0 tot 6 maanden
  • Met speciale wandjes, kan je baby niet krabben

De Puckababy babyslaapzak newborn voor de winter is speciaal ontworpen voor pasgeboren baby’s. Deze slaapzak is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Heerlijk warm door de speciale teddy stof. Deze winter babyslaapzak sluit zeer goed aan, waardoor je baby in deze Puckababy babyslaapzak heerlijk warm blijft. En het je baby een vertrouwd en geborgen gevoel geeft. Bij de mouwen van de newborn zitten wantjes waar je je baby zijn of haar handjes in kan doen. Dit zorgt ervoor dat je baby zich in zijn of haar slaap niet open kan krabben. De Puckababy babyslaapzak newborn kan zowel gedragen worden aan de teddy kant, maak ook aan de katoenen kant.

De Puckababy babyslaapzak newborn is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit. Deze winterslaapzak is geschikt voor de wat koudere dagen en kan de hele winter door gedragen worden. De winter babyslaapzak is te verkrijgen in 3 verschillende designs:  grijs met witte stippen (Teddy Dot Bear), wit met grijze hartjes (Teddy Heart) en beigekleurig met grote witte stippen en een gouden kroontje op het zakje (Teddy Dot Gold). De katoenen kant van deze slaapzak is in alle gevallen wit met een subtiel patroontje. De Puckababy teddy slaapzak newborn heeft geen afritsbare mouwen wat bij de katoenen versie wel het geval is.

De newborn babyslaapzak voldoet aan alle strenge veiligheidseisen. De Puckababy babyslaapzak zijn Oko-Tex goedgekeurd en zijn getest op schadelijke stoffen voor kinderen onder de 3 jaar. Je baby slaapt hierdoor in een goede en veilige babyslaapzak.

De Puckababy babyslaapzak newborn is speciaal ontworpen voor pasgeboren baby’s. Heerlijk warm door de speciale teddy stof.

De eigenschappen van de Puckababy slaapzak newborn:

  • Speciale handvakjes tegen het openkrabben
  • Te gebruiken van 0 tot 6 maanden
  • Heerlijke warme slaapzak voor de winter
  • Voldoet aan alle veiligheidseisen

Is dit toch niet de babyslaapzak die je zocht. We hebben nog meer babyslaapzakken op de site staan. We hebben inmiddels al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen voor de verschillende babyslaapzakken. Deze zijn terug te lezen bij ieder product.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail