De wonderslab van mum2mum heeft een heel goede eigenschap. Naast het feit dat deze slab van een uitstekende kwaliteit is heeft deze slab ook de mogelijkheid heel veel vocht op te nemen. Knoeit uw kindje met zijn of haar drinken met deze slab is dit geen probleem meer, want deze slab neemt het allemaal op. Met verstelbare drukknoopje aan de achterkant van deze slab kunt u de slab naar de gewenste breedte verstellen van de nek van uw baby of kindje. De wonderslab is verkrijgbaar in een bandana, babyslab, iets grote slab, slab met mouwen en een slab extra groot. De slabben zijn allemaal voorzien van water-resistante achterkant waardoor de kleren van uw kindje niet meer nat worden.

De Mum2Mum wonderslab bestellen? Dat kan bij een van de onderstaande winkels:

De Babyslab

De babyslab is speciaal ontworpen voor de eerste maanden van uw baby. U kunt deze slab gebruiken bij het drinken van flesvoeding of borstvoeding. Zo zorgt u ervoor dat alles droog blijft. Deze slab kunt u ook gebruiken voor het zeveren van uw baby. De slab is namelijk niet zo groot en zal alle vocht tegen houden.

De Grotere slab

De grotere wonder slab is voor de baby’s die gaan eten deze slab is wat groter en neemt een grotere oppervlakte voor zijn rekening. U kunt met een gerust hart uw kindje een drinkbeker geven en gaat dit eens mis zal deze slab dit goed opvangen.

De Bandana slab

De bandana slab is ontworpen voor kinderen waar de tanden doorkomen en veel zeveren. De slab zit goed in het nekje van uw kindje waardoor u voorkomt dat ze door het zeveren smetjes krijgen in hun nek of dat hun kleding binnen een uur helemaal nat zijn. De bandana is niet zo lang waardoor uw kindje heerlijk kan spelen zonder er last van te hebben. U kunt de bandana gewoon gebruiken als een kledingstuk waardoor uw kindje heerlijk droog blijft.

Slab met Mouwen

Heeft u een echte knoeier in huis dan is de slab met mouwen echt een succes. Door dat deze helemaal om uw kindje zijn lichaam zit zal uw kindje schoon blijven en kunnen ze lekker blijven knoeien.

Extra grote slab met mouwen

De extra grote slab met mouwen kunt nu niet alleen gebruiken bij het eten maar is ook uitermate geschikt voor schilderen, knutselen en tekenen. Als er een ongelukje gebeurd met water zal ook deze slab dit volledig opnemen. Deze slab loopt door tot de knieën heeft u een kindje wat met eten alles op zijn of haar schoot legt is dit ook een ideale slab tijdens het eten.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail