Chicco buggy liteway

139
8.3

Algemeen

8.4/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

8.4/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Goede buggy goed wendbaar
  • Is verstelbaar in verschillende standen
  • Lichtgewicht buggy
  • Goede prijs kwaliteitsverhouding

De Chicco Buggy Liteway zegt het eigenlijk al: het is een licht gewicht buggy. Deze Chicco Buggy Liteway weegt maar 7 kilogram en is dus super handig voor onderweg. Makkelijk mee te nemen op de fiets of om even een boodschap te doen. De Chicco Buggy Liteway is makkelijk opvouwbaar als een paraplu buggy. Vaak mis je het comfort bij een licht gewicht buggy maar dat is bij de Chicco Liteway buggy niet het geval. De buggy is voorzien van een zonnekap – ideaal voor in de zomer, boodschappenmandje en maar liefst 6 wielen, waardoor deze buggy zeer wendbaar en stabiel is. De voorste wieltjes zijn zwenkwieltjes die ook, indien gewenst, vast gezet kunnen worden. Hierdoor is het een complete buggy waar je met een gerust hart mee op uit kan.

De Chicco Buggy Liteway heeft nog een bijzonder handige eigenschap. Dit is dat de rugleuning van de buggy in maar liefst 5 standen gezet kan worden. Hierdoor kun je de wens van je kindje vervullen en hem of haar de juiste zit of lig positie geven. Zelfs de voetensteun is in 2 hoogtes verstelbaar en maakt deze buggy volledig instelbaar. De achterste wielen van de Chicco Buggy Liteway zijn voorzien van een rem. Voor de veiligheid van je kindje kun je hem of haar vast zetten in een 5 punts gordel. Zo zit je kindje altijd veilig vast in de buggy en kan je kindje er niet uit vallen als hij of zij goed vast gemaakt is.

De bekleding van de Chicco Buggy is volledig van de buggy af te halen waardoor je de bekleding van de buggy gewoon kunt wassen. Dus een ongelukje met vlekken is bij deze buggy geen enkel probleem. Volgens de leverancier is deze buggy te gebruiken vanaf de geboorte. Persoonlijk denk ik dat deze buggy geschikt is vanaf het moment dat je kindje kan zitten. Voor die tijd is het gebruikelijk gebruik te maken van een kinderwagen. De Chicco buggy is in elk geval getest tot een gewicht van 15 kilogram. Wel hebben wij de Chicco Buggy Liteway Plus gezien en deze is wel geschikt vanaf de geboorte. Hier kun je namelijk de autostoel op plaatsen. Voor zover wij hebben gezien is deze niet in Nederland verkrijgbaar.

De Chicco Buggy Liteway is een licht gewicht buggy met heel veel mogelijkheden. Volledig naar wens instelbaar compleet en compact.

De Chicco Buggy Liteway is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heb je vragen over de Chicco Buggy Liteway die wij niet kunnen beantwoorden kun je je richten aan de leverancier. Van de Chicco Buggy Liteway is ook nog een video gemaakt met de volledige uitleg over deze buggy.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail