Hamax Observer fietszitje

Adviesprijs € 95,99
8

Algemeen

8.7/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.8/10

Duurzaamheid

8.1/10

Prijs

6.0/10

Pluspunten

  • Makkelijk te monteren
  • Veilig
  • Gordels makkelijk verstelbaar
  • Voetsteunen makkelijk de verstellen

Hamax Observer is het fietszitje voorop de fiets. Dit fietszitje is uitgeroepen tot het meest fijne en comfortabele fietszitje van dit moment. Je kindje kan inmiddels zelfstandig zitten en je bent je aan het oriënteren naar een geschikt fietszitje. Lekker samen een boodschap doen of even een stukje rijden op de fiets. Kinderen vinden het vaak heerlijk om voorop de fiets te zitten. Ze kunnen alles goed zien en zitten dicht bij papa of mama. Belangrijk is dan ook dat je kindje veilig en lekker kan zitten in het fietszitje. Met het Hamax Observer fietszitje voorop kun je veilig op pad.

“Het Hamax Observer fietszitje voorop is uitgeroepen tot een van de beste fietszitjes van dit moment.”

Dit fietszitje is bijzonder makkelijk en snel te monteren op de fiets. Eenmaal geïnstalleerd op de fiets kun je de veiligheidsgordel instellen, zodat je kindje goed kan blijven zitten in het fietszitje. Zorg er altijd voor dat de veiligheidsgordel goed aansluit bij je kindje. Deze mogen niet los zitten. Het is belangrijk dit iedere keer als je gaat fietsen met je kindje dit te controleren. Een verandering van jas kan er al voor zorgen dat de gordels te los of te strak zitten. Gelukkig is dat bij dit fietszitje zeer eenvoudig.

“Comfortabele zitting, makkelijk te monteren en super eenvoudig in te stellen.”

Onder aan de voetsteuntje zit een beugeltje om deze in te stellen op verschillende hoogtes. Je hebt hier geen gereedschap voor nodig dus je kunt met dit fietszitje ook heel eenvoudig verschillende kinderen vervoeren. Hij is tenslotte zo aan te passen. De voetsteuntjes zorgen voor een correcte zithouding en ondersteuning op de fiets.  Het zitje is uitermate comfortabel voor je kindje.

Het Hamax Observer fietszitje is te gebruiken tot een gewicht van 15 kilogram. Nu is het zo dat de meeste kinderen al eerder achterop de fiets zitten. Rond de leeftijd van 3 jaar wordt het in de meeste gevallen tijd om je kindje te verplaatsen naar het achterzitje van de fiets. Is je kindje hier nog niet aan toe geen probleem dit fietszitje is veilig tot een gewicht van 15 kilogram

De fietszitje geeft voldoende ruimte om op en af te stappen van de fiets. Los verkrijgbaar bij dit fietszitje is een windscherm die ook heel makkelijk te demonteren is. De zitting is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Is dit niet het fietszitje waar je op zoek naar bent? Wij hebben nog meer fietszitjes op onze site staan.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail