Greentom Buggy

€ 299
7.7

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

8.1/10

Prijs

6.0/10

Pluspunten

  • Licht gewicht buggy om overal mee naar toe te nemen
  • Rijd fijn en is heel wendbaar
  • Mooi design
  • Volledig gerecycled

De Greentom Upp buggy is de eerste volledig gerecyclede buggy wereldwijd. Het frame en de wielen van de buggy zijn gemaakt van gerecycled kunststof en de bekleding van de buggy is gemaakt van 62 petflessen. Dit maakt dat deze buggy dus volledig gerecycled is. Dit is niet de enige goede eigenschap van deze buggy. De Greentom Upp is namelijk zeer wendbaar, licht in gewicht en heeft een stoer uiterlijk. Is met een hand in te klappen of juist uit de vouwen. Kortom alles wat een buggy nodig heeft, heeft de Greenton Upp buggy.

Het frame van deze buggy is van 100% gerecycled kunststof. Het handvat is uit een stuk gemaakt, zodat je deze buggy ook met een hand kan duwen indien gewenst. Er zit een knop aan de linker en een knop aan de rechterkant van de buggy die je alleen hoeft in te drukken en je kunt met 1 hand de buggy inklappen. Ditzelfde doe je ook als je de buggy weer wilt uitklappen. Door zijn speciale anti lek banden en dubbele kogellagers is deze buggy uiterst wendbaar.

De bekleding van deze buggy is gemaakt van petflessen. Nu zul je jezelf vast afvragen of dit wel zo comfortabel zal aanvoelen voor je kindje. De buggy voelt niet anders aan, dus je merkt het niet eens dat hij is gemaakt van petflessen. De bekleding is afneembaar en te wassen in de wasmachine. Standaard voorzien van een zonnekap. De zitting heeft een 5-punts gordel en een afneembare beugel voor de veiligheid. De rugleuning is verstelbaar op elke gewenste hoogte (door een riem aan de achterkant van de buggy).

De Greentom Upp buggy is met een gewicht van 7.3 kilogram zeer licht. Met een speciale adapter set is het ook mogelijk om een autostoeltje te plaatsen op de buggy. Je kunt bij deze buggy niet alleen kiezen uit veel verschillende kleuren bekleding, maar ook een ander kleur frame. Zo kun je hem helemaal afstellen naar je eigen wensen. Wil je de buggy graag even zien? Van de Greentom Up buggy is een introductievideo van gemaakt.

De Greentom Upp buggy is de eerste buggy die volledig gerecycled is. Het frame is gemaakt van kunststof en de bekleding van petflessen. De buggy is bijzonder wendbaar en is echt van alle gemakken voorzien. De Greentom Upp is een mooi en stoer uitziende buggy.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail