Playgro speelzitje

Adviesprijs € 39,95
7.3

Algemeen

7.4/10

Kwaliteit

7.2/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.2/10

Prijs

7.1/10

Pluspunten

  • Ideale ondersteuning voor baby's die graag willen zitten
  • Voorzien van veel activiteiten
  • Met stoffen tafeltje

Met dit Playgro babyzitje kun je je kindje wat nog niet zelfstandig kan zitten even de mogelijkheid geven om te zitten. Dit babyzitje van Playgro is ontworpen voor de fase van liggen naar zitten. Baby’s gaan geleidelijk zitten. Dit gaat niet van de een op de andere dag. Voor sommige baby’s gaat dit niet snel genoeg, zij willen al graag zitten. Met het Playgro babyzitje, sit and play kun je je baby even zittend laten spelen. Hou er wel rekening mee dat je baby net leert zitten waardoor het verstandig is je baby hier niet te lang achter elkaar in te laten zitten. Je kunt het wel verspreiden over de dag en dan meerdere keren een korte periode je kindje in dit zitje te laten zitten. Zo blijft het leuk voor je baby en zal dit geen belasting zijn voor het lichaam van je baby. Hoe ouder en sterker je baby wordt des te langer je baby in dit zitje kan zetten.

Het Playgro babyzitje is een ondersteuning. Laat je baby nooit alleen zitten in de babyzitje maar blijf erbij. Je kunt ook met je baby spelen en het zijn eerste hapje geven in dit babyzitje. Het Playgro babyzitje heeft een opblaasbare band waardoor dit zitje ook ideaal is voor onderweg. Ga je even op visite of een dagje weg dan kan dit babyzitje makkelijk mee.

Het blad voor op het babyzitje wordt vastgemaakt met klittenband en is eenvoudig van het zitje af te halen. Bij dit babyzitje worden verschillende activiteiten speeltjes bijgeleverd, deze kunnen worden opgehangen aan het tafelblad van dit babyzitje.

Handig voor als je baby nog niet kan zitten maar dit al wel zo graag wil. Let op dit zitje is alleen geschikt voor op de grond.

Met dit Playgro babyzitje kun je je kindje wat nog niet zelfstandig kan zitten even de mogelijkheid geven om alleen te zitten en te spelen.

Is dit toch niet het product wat je zocht. Wij hebben nog veel meer babystoeltjes waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen. Nu wordt het maken van de juiste keuze niet meer moeilijk.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail