Quinny komt met iets nieuws de Quinny longboard Stroller. Hij is voor zover ik weet nog niet in Nederland verkrijgbaar maar wil je de Quinny Longboard Stroller toch hebben is deze online te bestellen. Mijn vraag is wel of de Quinny Longboard Stroller geschikt is voor de Nederlandse wegen en of dat dan ook veilig genoeg is. Je kan toch aardige snelheden maken met deze Longboard Stroller. De Quinny Longboard Stroller is wel goed doordacht en voor de sportieve ouders zeker een aanwinst denk ik.

Met de Quinny Longboard Stroller heb je een buggy voorop en zelf sta je op een skateboard. De Quinny Longboard Stroller is eenvoudig in te klappen dus kom je bij een weg daar je niet kunt skaten kun je hem even inklappen tot je weer weg hebt waar dit wel kan. De Quinny Longboard Stroller is een goed doordacht product en uiteraard voorzien van alle veiligheidseisen om veilig op pad te gaan. De Quinny Longboard Stroller is alleen in EU te verkrijgen en er is in eerste instantie een Limited Edition met een oplage van 1000 stuks. Deze buggy met skateboard bedraagt wel met verzendkosten 599 euro dus is wel aan de prijzige kant, maar ja wil je wat exclusiefs dan heb je die zeker met deze Longboard Stroller.

Hou er ook rekening mee dat de Quinny Longboard Stroller nog wel zo´n 11 kilogram weegt dus dat is ook nog een aardig gewicht. Moet zeggen dat als je het filmpje bekijkt van deze buggy je er toch zin in krijgt om ook een ritje te maken. Zou jij het aandurven om met je kindje zo op weg te gaan? Bekijks heb je zeker als je op pad gaat met de Quiny Longboard. Wel is aan te raden om je kindje altijd een goede helm op te geven, omdat je toch hogere snelheden behaald dan alleen lopen.

Met de Quinny Longboard Stroller kun je samen met je kindje skateboarden. Heerlijk samen erop uit en lekker een beetje snel. Je kindje zit voorop dus die kan alles goed zien.

Via de site van Quinny is de Longboard Stroller buggy skateboard nog steeds verkrijgbaar. Via hun site is nog veel meer informatie terug te vinden over de nieuwe Quinny.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail