Quinny Yezz Buggy

Adviesprijs € 155
8.1

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.2/10

Gebruiksgemak

8.6/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Sterk en licht gewicht buggy
  • Hoge duwstang geschikt voor lange mensen
  • Waterafstotende stof makkelijk schoon te maken
  • Zicht heel comfortabel voor je kindje
  • Door zijn speciale wielen zeer wendbaar

Minpunten

  • De rugleuning niet te verstellen

De Quinny Yezz buggy een een buggy die super licht van gewicht is. De Quinny Yezz buggy is gemaakt van lxef, een zeer hoogwaardige kunststof waardoor deze buggy super sterk is. De Quinny Yezz buggy weegt niet meer dan 5 kilogram, waardoor het een van de lichtste buggy’s van dit moment is. Wat deze buggy uniek maakt naast dat deze zeer licht van gewicht is, is dat er een speciale schouderband vast zit aan de buggy. Dit maakt het mogelijk de Quinny Yezz buggy makkelijk over de schouder te tillen. Nu wordt het vervoeren van de Quinny Yezz buggy een peulenschil. Deze Quinny buggy is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot ongeveer 15 kilogram.

De Quinny Yezz buggy heeft een hangmat zitting zoals de leverancier dit noemt. Dit is een zitting die mee beweegt waardoor je kindje lekker gewiegd en geschommeld wordt. De zitting is eenvoudig uit de buggy te halen. Dit is makkelijk als je hem wilt wassen bijvoorbeeld. De buggy heeft 3 skate wielen met een zwenkwiel aan de voorkant, hierdoor kun je makkelijk alle kanten op sturen. Met zijn ergonomische duwstang is het voor iedereen mogelijk de buggy te duwen ongeacht zijn of haar lengte.

Met een opbergvakje aan de achterkant neem je ook nog eens alle benodigde dingen makkelijk mee. Tot maar liefst 2 kilogram is mee te nemen in het achter vak. Wordt er een keer geknoeid over de bekleding van de Quinny Yezz buggy, geen probleem! Deze is door zijn waterafstotende stof met een doekje zo schoon te maken. Heeft je kindje last van de zon geen probleem, op de buggy zit een kap speciaal tegen de zon.

De Quinny Yezz buggy is een van de lichtste buggy’s van dit moment, gemaakt van een hoogwaardige, zeer sterke kunststof. Door de schouderband is hij makkelijk te tillen.

Deze Ouinny is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast zijn er los nog een reistas en een regenhoes voor te bestellen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail