Quinny Zapp Xtra

Adviesprijs € 249
7.9

Algemeen

8.7/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Volledig af te stellen op je kindje
  • Zowel vooruit als achteruit kijkend
  • Bekeding is te wassen
  • Vanaf 4 maanden geschikt
  • Instelbaar in ligpositie

Minpunten

  • In en uit klappen wat lastig
  • Kan niet op de fiets mee

De Quinny Zapp Xtra is een makkelijk en klein op te vouwen buggy. In 3 handelingen heb je de wagen uitgevouwen of opgevouwen. De Quinny Zapp Xtra is zowel geschikt voor de langere wandelingen als de korte stukjes. Voor het strand en in de bossen is de Quinny Zapp Xtra buggy iets minder geschikt. De ondergrond moet gelijk zijn wil je met deze buggy goed uit de weg kunnen. Dus ga je lekker winkelen of een stukje wandelen dan is deze buggy zeker aan te raden. Door zijn verschillende standen is de buggy al geschikt vanaf 4 maanden. Persoonlijk vind ik dit nog wel erg vroeg voor een buggy maar voor korte en kleine stukjes moet dit geen probleem zijn. Ga je langer wandelen dan is het aan te raden om een kinderwagen te gebruiken.

Het grote voordeel van de Quinny Zapp Xtra is dat deze vrij klein opvouwbaar is. Hij past dus in iedere achterbak van de auto ook als je een klein autootje hebt. Maar ook op de fiets is de buggy mee te nemen. Hij past namelijk in een grote fietstas, dus je hebt geen extra buggy drager nodig om de Quinny mee te nemen. De standaard buggy dragers voor op de fiets zijn namelijk niet geschikt voor de Quinny Zapp Xtra. Daar dien je dus wel rekening mee te houden op het moment dat je er een gaat aanschaffen.

Het opvouwen en uitvouwen kost in het begin wat moeite maar het is een handeling die je onder de knie moet krijgen. Weet je dit eenmaal dan is hij heel snel in en uitgevouwen. Ideaal dus als je hem maar even nodig hebt. De Quinny Zapp Xtra is heel licht in gewicht en maakt daardoor het sturen heel gemakkelijk. Soms misschien wel iets te makkelijk waardoor je echt 2 handen nodig hebt om deze buggy te sturen. In combinatie met de Dooky Buggybar is ook de Quinny Zapp Xtra met 1 hand te sturen. Wel zo makkelijk als je even 1 hand vrij moet hebben om iets te doen.

De bekleding van de Quinny Zapp Xtra is vrij makkelijk van de buggy af te halen waardoor je de bekleding kan wassen op 30 graden. Heb je lichte kleuren dan zul je bij intensief gebruik merken dat de vlekken er steeds moeilijker uit gaan. Indien je de buggy intensief gaat gebruiken is het aan te raden om een donkere kleur te nemen. Deze buggy is verstelbaar in maar liefst 5 standen dus je kunt kijken welke postitie je kindje het fijnst vind. Met een speciale adapterset is de Quinny Zapp Xtra ook te gebruiken met een autostoel groep 0. Informeer van te voren wel even of jouw autostoel op deze buggy past.

Van deze buggy is ook een gemaakt.

Hier wordt duidelijk uitgelegd hoe makkelijk deze buggy op te vouwen is maar ook hoe makkelijk uit te klappen is.

Een heerlijke buggy deze Quinny Zapp Xtra. Makkelijk opvouwbaar, compact en niet zwaar. Korte of lange stukken wandelen is geen probleem met deze buggy.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail