Dooky Buggybar

19,95
8

Algemeen

8.2/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • De buggy is nu met 1 hand te duwen
  • Makkelijk te monteren op iedere buggy
  • Aanrader als je handen te kort komt

Met de Dooky Buggybar is het mogelijk je buggy met een hand te besturen. Met de Dooky Buggybar heb je altijd 1 hand vrij en kunt je je buggy gewoon blijven duwen. Je kent het probleem vast wel dat je buggy alle kanten op gaat als je dit met een hand probeert. Nu zet je de Dooky Buggybar op je buggy en heb je dit probleem niet meer. De buggybar is universeel en kunt u dus op iedere buggy plaatsen. Heel fijn als je even 1 hand vrij moet hebben als je wat anders moet doen.

De Dooky Buggybar is in een handomdraai op je buggy te bevestigen en op elke gewenste lengte te verstellen. Je zet de buggybar (dit is een stang die in te stellen is op iedere gewenste breedte) tussen de handgrepen van je buggy en zet ze vast met de riempjes. Daarna klemt je de Dooky Buggybar tussen de handgrepen van je buggy en klaar om te gaan. Nu kunt je je kindje die naast de buggy loopt vasthanden en met de andere hand de buggy duwen. Is het slecht weer dan kun je zelf een paraplu vasthouden en de buggy duwen. Je loopt achter de buggy en uw telefoon gaat af. Dan moet u stoppen om te bellen. Heb je de Dooky Buggybar aan je buggy zitten dan kunt u gewoon doorlopen en je wagen met een hand verder duwen.

De buggybar is geschikt voor iedere buggy en is verkrijgbaar in het zwart.

Nu is het mogelijk met de Dooky Buggybar je buggy te duwen met 1 hand waardoor je de andere hand vrij hebt om bijvoorbeeld een paraplu, iets lekkers of je telefoon vast te houden. Maar ook heel handig als je nog een kindje hebt om die een hand te kunnen geven en gewoon te kunnen lopen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail