De Titaniumbaby iLite buggy is een van de lichtste buggy’s van dit moment. Met een gewicht van maar 4.3 kilogram is dit een buggy die je makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Je maakt van deze buggy in een handeling en met 1 hand een handig klein pakketje van. En als je dan denkt dat de buggy iets heeft moeten laten, omdat deze zo licht en klein opvouwbaar is dan heb je het mis. De buggy heeft alles wat je kindje nodig heeft om er lekker op uit te gaan. De rugleuning is verstelbaar, er zit standaard een zonnekap op, de voetensteun is verstelbaar, zwenkwielen voor, zachte comfortabele bekleding, rem en wordt standaard geleverd met een regenhoes.

Nu kun je overal je buggy mee naar toe nemen met maar een gewicht van 4.3 kilogram en met een hand is deze buggy in en uit te klappen. Dus nooit meer gehannes met het in en uit klappen van je buggy. Fijn aan deze buggy is dat deze helemaal compleet is. Meestal moet je bij een compacte licht gewicht buggy iets laten maar dat is bij deze buggy niet het geval. Een fraai ontworpen buggy met standaard een zonnekap en een beugel bij het zichtgedeelte voor extra veiligheid. Zo is de Titaniumbaby iLite ook uitgevoerd met een 5 punt-gordel en een verstelbare voetensteun. Je kunt deze buggy dus helemaal aanpassen aan de wensen van je kindje. Je kindje valt in slaap in de buggy dan is de rugleuning tot bijna helemaal liggend in te stellen.

Voor het rijcomfort is gekozen voor zwenkwielen aan de voorwielen van de buggy. Dit maakt de Titanium iLite buggy zeer wendbaar en makkelijk te sturen. Je stuurt deze buggy echt iedere gewenste kant op. Moet je even stoppen om iets te doen dan kun je deze buggy met de rem stil zetten. Je hoeft niet te zoeken naar de rem want deze gaat over de gehele achterkant van de buggy heen. De rem is volledig met je voeten te bedienen zowel het stoppen als de rem van de achterwielen af halen. Niet al te onbelangrijk is dat deze buggy voldoet aan de Europeese veiligheidsnorm EN-1888

De eigenschappen van de TitaniumBaby iLite:

  • verstelbare rugleuning en voetensteun
  • regenhoes standaard bijgeleverd
  • standaard met zonnekap
  • rem met de voet te bedienen
  • veiligheidsbeugel bij het zitgedeelte
  • zwenkwielen aan de voorwielen
  • met 1 hand op te vouwen of uit te klappen

De Titaniumbaby iLite buggy is een compacte licht gewicht buggy met alle eigenschappen die je wenst aan een buggy. Deze buggy is helemaal aan te passen aan de wensen van je kindje.

Deze buggy is te leveren op dit moment in 4 verschillende kleuren. Heb je vragen over deze buggy die wij niet kunnen beantwoorden dan kun je je richten aan de leverancier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail