De Béaba Babycook Duo stoomkoker en blender ineen is de grote broer van de alleskunner Babycook Solo. Dankzij de 2 grote kommen met een inhoud van ruim 1 liter en het eenvoudige gebruik, maakt de Béaba Babycook Duo het mogelijk om in een handomdraai een smaakvolle en volledig babymaaltijd te bereiden van voor- tot nagerecht. Met bijvoorbeeld de hartige gerechten in de ene kom en de zoete gerechten in de andere. Super praktisch, want hij is te bedienen met één enkele hand. En super gezond want stomen is de gezondste manier van voedselbereiding.

De Beaba Babycook duo bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Het lukt nu eenmaal niet om elke dag iets te koken waar je kindje ook van houdt. Denk aan de wat pittigere, vaak buitenlands gekruide maaltijden. Om ervoor te zorgen dat je kindje toch lekkere verse groenten binnenkrijgt doe je alles voor die maaltijd in de Béaba Babycook Duo stoomkoker. Daarna pureer je het tot de gewenste dikte met de blenderfunctie en heb je een goede individuele maaltijd klaar binnen 15 minuten bereidingstijd. Makkelijker kan haast niet. En iedereen zit tevreden aan tafel want eet wat hij of zij lekker vindt.

Uiteraard is de Babycook Duo Stoomkoker ook geschikt voor het maken van smoothie’s en voor het opwarmen en ontdooien van eerder bereide hapjes.

De Béaba Babycook Duo stoomkoker en blender ineen is een echte alleskunner. Te bedienen met 1 enkele hand maakt hij evenwichtige maaltijden.

– Bereidingstijd: 15 minuten.
– 4 functies : Het apparaat stoomt, mixt, ontdooit en verwarmt.
– Inhoud van de kommen: 2 x 1.100 ml
– Snelle en gezonde voeding: Dankzij het stoomsysteem blijven de vitamines en mineralen behouden.
– Praktisch en eenvoudig: Alle ingrediënten tegelijk bereiden, individuele porties, met één hand te bedienen dankzij het Easy Clip systeem, geluidssignaal bij het einde van de kooktijd.
– Mixen op maat voor een aangepaste textuur (stukjes, glad…)
– Geleverd met een spatel, pureerdeksel / smoothie filter en kookboekje.
– Afmetingen: 41 x 20 x 25 cm
– Oprolsysteem voor snoer

De Béaba Babycook Duo is gemaakt zonder het gebruik van Bisfenol A in het kunststof overeenkomend met de huidige regelgeving.

Heb je nog vragen kijk dan ook eens op de website van de leverancier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail