De Babycook Solo stoomkoker en blender ineen is een echte alleskunner. Dankzij de grote inhoud van ruim 1 liter en het eenvoudige gebruik, maakt de Babycook Solo het mogelijk om in een handomdraai evenwichtige en smaakvolle babymaaltijden te bereiden. Super praktisch, want hij is te bedienen met één enkele hand. En super gezond want stomen is de gezondste manier van voedselbereiding. Het lukt nu eenmaal niet om elke dag iets te koken waar je kindje ook van houdt. Denk aan de wat pittigere, vaak buitenlands gekruide maaltijden.

De Babycook Solo bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Om ervoor te zorgen dat je kindje toch lekkere verse groenten binnenkrijgt doe je alles voor die maaltijd in de stoomkoker van Béaba. Daarna pureer je het tot de gewenste dikte met de blenderfunctie en heb je een goede individuele maaltijd klaar binnen 15 minuten. Makkelijker kan haast niet. En iedereen zit tevreden aan tafel want eet wat hij of zij lekker vindt. Daarnaast is de Babycook Solo ook geschikt voor het maken van smoothie’s en voor het opwarmen en ontdooien van eerder bereide hapjes. Dankzij het compacte model kun je de Babycook overal mee naar toe nemen en vindt het ook een plaatsje in de wat kleinere keukens.

De Béaba Babycook Solo is een compact apparaat voor het stomen en blenden van maaltijden die geschikt zijn voor je kindje.

4 functies : Het apparaat stoomt, mixt, ontdooit en verwarmt.

– Inhoud van de kom: 1.100 ml
– Snelle en gezonde voeding: Dankzij het stoomsysteem blijven de vitamines en mineralen behouden.
– Praktisch en eenvoudig: Alle ingrediënten tegelijk bereiden, individuele porties, met één hand te bedienen dankzij het Easy Clip systeem, geluidssignaal bij het einde van de kooktijd.
– Mixen op maat voor een aangepaste textuur (stukjes, glad…)
– Bereidingstijd: 15 minuten.
– Geleverd met een spatel, pureerdeksel / smoothie filter en kookboekje.
– Afmetingen: 28 x 16 x 27 cm
– Oprolsysteem voor snoer

De Babycook Solo is gemaakt zonder het gebruik van Bisfenol A in het kunststof overeenkomend met de huidige regelgeving.

Neem ook een kijkje op de website van de leverancier voor meer informatie en/of vragen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail