Dit gaat toch naar ons idee de nieuwe trend worden. Safe Starter Roestvrijstalen babyflessen. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien maar ook omdat ze volledig veilig zijn voor uw kinderen (BPA vrij), daar komt nog eens bij dat ze onverwoestbaar zijn. De Safe Starter baby flessen gaan heel lang mee en zijn super makkelijk te reinigen.Voorzien van een siliconen hoes waardoor deze fles wordt beschermt tegen deuken en is daardoor ook isolerend, de melk van uw baby zal hier vele malen langer in warm blijven het vorm een isolerende laag voor de fles. Zo ie zo blijft drinken in een roestvrijstalen fles altijd langer warm.

Deze safe starter roestvrijstalen baby flessen worden standaard geleverd met een speen en een afsluitdop. In de afsluitdop zit een maatbekertje voor het toevoegen van de juiste hoeveelheid water of andere dranken. Daarnaast is deze roestvrijstalen fles ook voorzien van een afsluit plaatje en kunt u de dranken in de fles makkelijk bewaren of meenemen. De spenen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en de flessen in 2 maten 150ml en 265ml.  De spenen hebben een natuurlijke vorm en zijn voorzien van een ventielsysteem, zodat u baby geen lucht binnen krijgt en minder last zal hebben van buikkrampjes. De safe starter zijn nu verkrijgbaar in drie kleuren: roze fles, blauwe fles en een groene fles wellicht zullen daar nog kleuren aan toegevoegd gaan worden.

Deze roestvrijstalen fles kan eenvoudig in de vaatwasmachine gewassen worden. De save starter Roestvrijstalen baby flessen zijn ideaal voor het geven van voeding aan uw baby, onverwoestbaar, isolerend en natuurlijk mooi van design. Naar ons idee de fles van de toekomst!

Bent u al in bezit van de safe starter roestvrijstalen baby fles zijn wij benieuwd naar uw ervaring.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail