De Hippychick is een heupdrager die ideaal is als je snel even wat wilt doen. Deze heupdrager is bedoeld voor kinderen vanaf 6 maanden en getest tot een leeftijd van 3 jaar. In de Hippychick heupdrager zit een ingebouwd zitje. Het grote voordeel van de heupdrager is dat je deze kan dragen ook al zit je kindje er niet in. Dus voor je weggaat met de auto kunt je je kindje erop zetten en als je weer uit de auto komt heb je de heupdrager nog aan en kunt je je kindje er weer gemakkelijk mee dragen. Zo hoeft je je kindje dus niet de hele tijd te dragen en kan het even rusten in de heupdrager. Deze heupdrager is dus echt voor de momenten dat je even je handen vrij moet hebben en je kindje bij je wilt zijn.

De hippychick heupdrager bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Bol logo
Voor je kindje is het ook heel fijn om in de heupdrager te zitten, want het is heerlijk dicht bij papa of mama in de buurt. Daarnaast zul je merken dat het makkelijker wordt je kindje even mee te nemen. De Hippychick heudrager sluit goed aan op het lichaam en is voorzien van een ergonomische voorgevormd zitje. Het gewicht van de heupdrager wordt volledig verdeeld over de heup waardoor je rug en schouders ontlast worden. Vanaf nu ga je nooit meer weg zonder de Hippyckick

De Hippychick heupdrager wordt aanbevolen door fysiotherapeuten, consultatiebureau en osteopaten. De heupdrager is goedgekeurd en is dus veilig te gebruiken. De Hippychick is verkrijgbaar in een aantal zeer trendy kleuren.

In de onderstaande video wordt duidelijk uitgelegd hoe de hippychick heupdrager werkt.

Met de Hippychick heupdrager kun je je kindje ondersteuning geven op je heup om te zitten. Nu kun je het langer volhouden om je kindje op de heup te dragen. Handig als je snel even wat moet doen bijvoorbeeld.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail