Om er voor te zorgen dat babysokjes aan blijven is een behoorlijke klus. Maar met Sock Ons niet meer! Dankzij deze eenvoudige en toch geniale

uitvinding behoren alle ongemakken van koude voetjes en kwijtgeraakte sokjes tot het verleden. Dit zijn slimme kleine open sokjes, die je over de sok van je baby schuift. Door het gepatenteerde ontwerp blijft het sokje  van je baby op zijn plek, en kan je baby het sokje zelf niet meer uit trekken. Dit handige hulpmiddel om de sokjes van je baby aan te houden werd uitgevonden door een moeder met 5 kinderen, die altijd hun sokjes kwijt waren….

De sock ons babysokjes bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

BabyPark Logo Bol Logoo

Het geheim zit hem in het gepatenteerde ontwerp; Als je baby aan het teentje van zijn of haar sokje trekt, wat baby’s de hele dag door doen als ze bij hun voetjes kunnen, wordt de hiel door de opening in de Sock Ons als het ware omsloten. Hierdoor krijgt je baby zijn of haar sokjes veel moeilijker uit en blijven de Sock Ons comfortabel om je baby’s eigen sokje heen zitten zonder dat deze af knellen. Een oplossing die écht werkt, zoals je op deze pagina ook terug kunt lezen is. Inmiddels hebben al vele ouders de sokjes getest en hebben zij hun ervaring gedeeld op de site. Omdat wij deze sokjes als een van de eerste op de site hadden staan, staan er ook opmerkingen bij dat ze te klein zijn. Inmiddels zijn de Sock Ons gelukkig ook te verkrijgen in meerdere maten waardoor je deze kunt aanpassen op de leeftijd van je baby. Koop de Sock Ons nooit te groot.

Met de Sock Ons Babysokjes zal je baby nooit meer blote en koude voetjes hebben. De oplossing die echt werkt…

Om er voor te zorgen dat babysokjes aan blijven is een behoorlijke klus. Maar met Sock Ons niet meer! Dankzij deze eenvoudige en toch geniale uitvinding behoren alle ongemakken van koude voetjes en kwijtgeraakte sokjes tot het verleden.

Sock Ons zijn verkrijgbaar in 5 designs: Baby Blauw, Baby Roze, Wit, en roze en blauw met ‘sneaker’ motief. Wil je zien of het werkt deze speciale babysokjes dan is er van deze sokjes een introductievideo gemaakt.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail