Bumbo Mulit Seat babystoeltje

Adviesprijs € 69
8.6

Algemeen

8.7/10

Kwaliteit

8.6/10

Gebruiksgemak

8.6/10

Duurzaamheid

8.7/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

  • Handig stoeltje
  • Stoeltje ook te gebruiken op een stoel
  • Met veiligheidsriempjes
  • Lang te gebruiken
  • Makkelijk stoon te maken

Het Bumbo Multi Seat babyzitje is een heel nieuw babyzitje. In tegenstelling tot de Bumbo die er al is, is deze Multi Seat zowel op de grond als op een stoel te gebruiken. Deze Bumbo Multi Seat is voorzien van een tafelblad en riempjes voor het vastmaken van dit babystoeltje aan een gewone stoel. Met dit babystoeltje heb jij bij iedere gelegenheid een babyzitje bij de hand.

Het handige en mooie Bumbo Multi Seat babyzitje in een geheel nieuw jasje gestoken en met heel veel nieuwe snufjes.

Het mooie aan dit babystoeltje is dat het tafelblad en de riempjes in de stoel zitten. Het tafelblad zit netjes afgewerkt in de achterkant van het babyzitje en de riempjes zijn netjes weggewerkt in de zijkanten van het stoeltje. De Bumbo Mulit Seat is voorzien van een 3 punts gordeltje, waardoor je je baby vast kan zetten in het babyzitje. Wel zo veilig als je baby op een stoel zit in het babystoeltje. Door een druk op het knopje – dit kan met één hand – klik je het riempje open en kun je je kindje erin zetten. Het tafelblad kun je in één beweging achter uit het stoeltje halen en is zo op de voorkant van het babystoeltje te schuiven. Nu heeft je baby een tafelblad waar je wat op kan zetten.

Nog iets wat anders is aan dit stoeltje is dat het voorzien is van een zacht zitje voor de jongere kinderen en zodra je baby wat ouder is kun je het extra zitje evt. verwijderen waardoor het babyzitje zeer lang te gebruiken is. Dit zitje is gemaakt van hetzelfde materiaal als we gewend zijn van de Bumbo babysitter. Een heerlijk comfortabel materiaal die de lichaamswarmte aanneemt en dus niet koud aanvoelt.

Is dit niet het babystoeltje wat je zocht? Wij hebben nog veel meer kinderstoeltjes op de site staan. Hier hebben wij inmiddels al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen. Heb je vragen over het Bumbo Multi Seat babyzitje kun je ook terecht bij de leverancier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail