Beaba Wipstoel up en down

159
8.2

Algemeen

8.3/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.4/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Handig en makkelijk te verstellen in hoogte
  • Goede kwaliteit wipstoel
  • Zeer compleet

De Beaba wipstoel heeft een aantal unieke eigenschappen. Een van de voornaamste eigenschap is dat de Beaba wipstoel in maar liefst 4 hoogtes te verstellen is. Je kunt zelf bepalen hoe hoog je de wipstoel neer wilt zetten, waardoor je niet meer hoeft te bukken als je bijvoorbeeld je baby in de wipstoel te eten geeft. Met dit wipstoeltje voorkom je dat je het wipstoeltje op de bank wil zetten. Helaas gebeuren hier nog steeds regematig ongelukken mee. Met deze wipstoel gebeurd dit niet meer, omdat je hem altijd op een gewenste hoogte kan plaatsen.

Deze in hoogtes verstelbare wipstoel is ook bijzonder handig als je huisdieren heeft, omdat de wipstoel nu buiten bereik blijft van bijvoorbeeld je honden. Zo blijf je altijd dicht bij je kindje en kunt je je baby beter in de gaten houden. Je kunt met dit wipstoeltje zelf kiezen of je je baby wil laten schommelen of dat uw hem vastzet. De hoes van de beaba wipstoel is afneembaar en te wassen op 30 graden. Knoeien is dus geen probleem meer je haalt gewoon de hele hoes van de wipstoel af en wast hem op 30 graden. Wel even laten drogen en niet in de wasdroger. De buitenranden zijn gemaakt van een vlekwerende stof dus als jedaar op knoeit kan deze wipstoel gewoon afgenomen worden met een doek .

Dit wipstoeltje is voorzien van een 5 punts gordel systeem waardoor je baby niet uit deze wipstoel kan vallen. Comfortabel en veilig. Het is natuurlijk wel zo dat je altijd bij de baby in de buurt moet blijven als het in een wipstoeltje zit. Laat je kindje dus nooit alleen.

De Beaba wipstoel Up en Down is een revolutionair wipstoeltje. Je hoeft nooit meer te bukken waar je ook staat of zit! Het wipstoeltje is in 4 hoogtes verstelbaar en je kunt hem laten schommelen of vastzetten. Je baby zit altijd comfortabel en veilig in het 5-punts gordeltje!

Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren Choco/Roze, Grijs/Turquoise en Zwart/Grijs. Is de Beaba wipstoel toch niet wat je zocht wij hebben nog veel meer wipstoeltjes….

FacebooktwittermailFacebooktwittermail