Philips Avent Ugrow Babyfoon

Adviesprijs € 219
8

Algemeen

8.1/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

8.3/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.6/10

Pluspunten

  • Zeer makkelijk te installeren
  • Heel helder beeld zeer hoge kwaliteit
  • In de nacht ook helder beeld
  • Verschillende instellingen naar wens in te stellen
  • Handige app

Minpunten

  • Niet bij iedere WIFI verbinding even betrouwbaar

Met de Philips Avent uGrow babyfoon sta je altijd in contact met je baby. Dit is de nieuwe babyfoon van Philips, compact en strak vorm gegeven. Zeer eenvoudig te installeren en direct klaar voor gebruik op de babykamer of waar en wanneer je maar wil. Deze zeer compacte babyfoon is overal mee naar toe te nemen. Ben je onderweg en wil je toch even een kijkje nemen op de babykamer. Volg je baby via je telefoon met een goede internetverbinding log je zo in op de babyfoon. Ga je overdag of in de nacht kijken op de babyfoon, je hebt altijd scherp beeld en geluid. In de nacht is dit een nachtkijker en zijn de beelden zwart wit. Overdag zul je alles in kleur kunnen zien. Hij meet de luchtvochtigheid en de temperatuur op de babykamer, deze zijn terug te lezen op het apparaat waar je je baby op in de gaten houdt.

Zeer hoge videokwaliteit overdag en in de nacht…

De Philips Avent uGrow babyfoon maakt gebruik van hoge kwaliteit 720p HD videokwaliteit of je nu overdag of in de nacht kijkt op de babyfoon je hebt altijd scherp beeld. De SafeConnet technologie zorgt ervoor dat je altijd een veilige verbinding hebt met de babyfoon en dat er niet iemand anders ongewenst op de babyfoon kan kijken. Deze coderingscode zorgt voor een zeer veilige connectie. De uGrow babyfoon schakelt automatisch over van WIFI naar 3,4G en weer terug. Dit zorgt ervoor dat je ook buiten het bereik van WIFI contact kan houden met je baby. Ben je weer thuis dan schakelt hij automatisch weer terug naar WIFI.

Heel eenvoudig in te stellen…

Je stelt eenvoudig op je telefoon of ander apparaat in wat de gevoeligheid moet zijn van de babyfoon. Met of zonder geluid alles is apart in te stellen. Zo kun je ook aangeven dat je een berichtje wil ontvangen als je baby huilt. Handig als je met iets anders bezig bent op je telefoon of je tablet.  Je kunt met maximaal 3 personen tegelijkertijd op de babyfoon kijken. Het installeren van de babyfoon op een device kan oneindig hier zit geen limiet aan.

Blijf altijd in contact met je baby…

Je kunt met de Philips Avent uGrow babyfoon gewoon in contact blijven met je baby. Zo kun je via je telefoon of tablet het nachtlampje veranderen van kleur en kun je verschillende slaapliedjes intellen. Praten via deze babyfoon kan, dus als je wat wil zeggen als iemand op de babykamer is of je baby gerust wil stellen zonder dat je naar de babykamer hoeft te gaan. Wil je meerdere ruimtes in huis kunnen bekijken is de babyfoon uit te breiden met maar liefst 10 camera’s.

Met de Philips Avent uGrow babyfoon kun je je baby via een hoge videokwaliteit in de gaten houden. Thuis of onderweg, alleen jij of verschillende personen. Makkelijk te installeren op iedere gewenste telefoon of tablet.

Toch niet de babyfoon die je zocht? Wij hebben verschillende babyfoons op de site staan waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail