Het babyhoofdje beschermen is van groot belang en zeker tegen de zon. Het huidje van uw baby is nog zo teer waardoor het verstandig is om altijd wat op het hoofdje van uw baby te doen als het blootgesteld wordt aan zonnestralen. Draagt u uw baby in een draagdoek dan doet u dit waarschijnlijk ook al heel vroeg want dragen in een draagdoek mag vanaf de geboorte. Dan is het ook belangrijk het hoofdje van uw baby te beschermen. De bykay bandana is super stoer en bied de volledige bescherming die uw baby nodig heeft als het hoofdje in de zon komt.Maar ook als het in de winter koud is kunt u ook de keuze maken voor een bandana i.p.v. een mutsje.

De Bykay bandana bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

De bykay bandana is ideaal de combineren met de draagdoek en is in de meeste gevallen ook nog in dezelfde kleur leverbaar. Is dit niet meer het geval omdat u een wat oudere draagzak heeft dan zijn er nog wel vele kleur combinaties te maken.

De bandana bykay is gemaakt van 100% ökotex-100 gecertificeerd katoen waardoor deze van zeer hoge kwaliteit zal zijn ook naar veelvuldig wassen. Het leuke van deze bandana is dat hij te gebruiken is tot maar liefst 7 jaar dus u heeft er super lang plezier van.

Heeft u ervaring  met de bandana’s van bykay of heeft u er net een gekocht laat het ons dan weten wij zijn benieuwd naar uw ervaring.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail