Difrax S Fles

9,99
8.4

Algemeen

8.7/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.6/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

8.3/10

Pluspunten

  • Super fijne fles
  • Voorkomt dat je baby lucht binnen krijgt
  • Verminderd buikkrampjes
  • Tijdens het drinken kun je naar je kindje kijken
  • Verkrijgbaar in leuke verschillende kleurtjes

De Difrax S fles zorgt voor een verminderde kans op buikkrampjes, spugen en boeren. Door zijn speciale ergonomische S vorm zal deze babyfles bijdragen aan een natuurlijke voedingshouding, waarbij je je kindje goed kan zien. De Difrax S fles is te gebruiken vanaf de geboorte tot het moment dat je kindje over gaat tot het drinken uit een tuit beker of gewone beker.

Deze S babyfles is voorzien van een ventiel in de bodem waardoor er voorkomen wordt dat er lucht in de fles ontstaat tijdens het drinken wat daardoor de buikkrampjes aanzienlijk kan verminderen. Het ventiel zorgt er tevens voor dat de fles niet vacuüm zuigt waardoor er een constante toestroom ontstaat van de melk. Door de ergonomische vorm (de s vorm) van de Difrax S fles kun je je baby heerlijk ontspannen de fles geven en ontstaat er goed oogcontact tussen jou en je baby. Je zult merken dat je je baby in dezelfde positie kan neerleggen als wanneer er borstvoeding gegeven wordt en dus zorg je er voor dat je baby in de juiste houding ligt.

Voor het gebruik van de fles dien je wel de luchtgaatjes te controleren in het midden van het ventiel door hier een aantal keer in te knijpen. Ben je het ventiel kwijt van de fles? Geen probleem want deze zijn ook los te verkrijgen.

De standaard fles is voorzien van een zachte fles speen (Natural Small) die je kunt gebruiken vanaf de geboorte. Het is aan te raden de spenen van de baby fles regelmatig te vervangen. Deze zijn los en in verschillende maten (voor verschillende leeftijden) te verkrijgen. Tevens past deze fles op alle andere producten van Difrax. De Difrax S fles is verkrijgbaar in 2 maten: de kleine en de grote fles en in verschillende vrolijke kleuren.

De Difrax S fles zorgt voor een verminderde kans op buikkrampjes, spugen en boeren. Door zijn speciale ergonomische S vorm zal deze babyfles bijdragen aan een natuurlijke voedingshouding.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail