Sam Slaaptrainer

Adviesprijs € 44,95
8

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

7.6/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Helpt je kindje op een juiste tijd op te staan
  • Geen tijdsbesef nodig
  • Kan op batterijen en op netstroom
  • Met wekker functie

Minpunten

  • Instellen is even goed opletten

Ervaar je het probleem dat je kindje veel te vroeg uit bed komt. Met de SAM Slaaptrainer van Zazu kun je zeer eenvoudig je kindje aanleren om nog even in bed te blijven liggen. Heeft SAM de kinderwekker in de vorm van een schaapje zijn oogjes nog dicht. Dan is het nog te vroeg om op te staan. Heeft Sam zijn oogjes open dan is het tijd om uit bed te komen. Moet je kindje voor een bepaalde tijd wakker zijn dan kun je de wekkerfunctie instellen. Zo maakt SAM je kindje wakker op de gewenste tijd. Dit maakt deze kinderwekker zeer geschikt voor jonge kinderen.

SAM als Slaaptrainer

Je kindje is te vroeg wakker en je wilt ervoor zorgen dat je kindje nog even wat langer in bed blijft liggen. Aan de voorkant van de slaaptrainer zit een knop waarbij je de tijd in kunt stellen wanneer de slaaptrainer zijn oogjes open moet doen. Zo zet je bijvoorbeeld de tijd van wakker worden in op half 8. Om half 8 zal SAM geluidloos zijn oogjes open doen.

Is je kindje nog niet wakker zal SAM je kindje dus niet wakker maken. Is je kindje wel wakker voordat SAM zijn oogjes open heeft dan kun je je kindje uitleggen dat het in zijn of haar bedje moet blijven liggen totdat SAM ook wakker is. Het is dus belangrijk in deze fase dat je kindje dit kan begrijpen. Lukt half 8 nog niet zet je de slaaptrainer iets vroeger en ga je de tijd langzaam verlengen naar de tijd waarop je wilt dat je kindje uit bed komt.

SAM als Wekker

Als je kindje bijvoorbeeld naar school gaat is het handig dat je een wekker kunt zetten waarbij je aangeeft hoe laat je kindje moet opstaan. SAM is met de bedieningsknop voorop in te stellen als wekker. Nu SAM is ingesteld als wekker zal hij in de ochtend een geluidje afspelen dit kan een lammetje, vogel of een standaard geluid zijn. SAM zal ook zijn oogjes open doen en het LCD scherm zal lichtblauw van kleur worden.

SAM als Nachtlampje

De SAM slaaptrainer is ook te gebruiken als nachtlampje. Je kindje is bijvoorbeeld nog iets te jong voor de slaaptraining of de wekker dan kun je SAM instellen als nachtlampje. Het kan ook zijn dat de slaaptraining of wekker tijdelijk niet nodig is maar je kindje toch een geruststellend nachtlampje bij zich wil hebben. Het nachtlampje is in te stellen op 5, 15, 30 minuten of continue.

De slaaptrainer kan zowel op batterijen als op het netstroom worden aangesloten. Wil je SAM met batterijen gebruiken dan dient hij te worden voorzien van 4 AA batterijen. Deze worden niet meegeleverd. De SAM slaaptrainer is op dit moment te verkrijgen in een grijze, roze en een blauwe variant.

Zo kan SAM dus overal mee naar toe. Een zeer praktische slaaptrainer met veel opties om zelfs te kunnen gebruiken vanaf de geboorte als nachtlampje.

Met de SAM Slaaptrainer van Zazu kun je zeer eenvoudig je kindje aanleren om nog even in bed te blijven liggen. Pas als Sam het schaapje zijn ogen open heeft is het tijd om op te staan.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail