Nuna Campingbedje

8

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

7.9/10

Gebruiksgemak

8.1/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Fijn babybedje makkelijk op te zetten
  • Inclusief verhoogde bodem
  • Ook te gebruiken als box

Het Nuna campingbedje Sena is wellicht een van de eerste campingbedjes, reisbedjes die wij hebben gezien die zo eenvoudig is op te vouwen. Dit campingbed, reisbedje is maar liefst met één hand op te vouwen en uit te klappen. Er zit een speciaal systeem in de bodem van dit campingbed waardoor het overbodig is geworden om de zijkanten van het camping bed vast te moeten klikken. Je hoeft bij het Nuna campingbedje alleen aan de onderkant te trekken om hem op te vouwen of duwen om hem juist op te zetten.

Bij het campingbed zit ook een speciale verhoger waardoor je dit campingbedje gelijk kunt gebruiken vanaf de geboorte. Zo kun je dit Nuna campingbedje Sena eenvoudig overal mee naar toe nemen en door de draagtas maakt dit het nog makkelijker. Nooit meer gehannes om het bedje in en uit te klappen. Zelfs een kind zou het bedje op kunnen zetten zo makkelijk gaat het opvouwen en uitklappen.

De afmetingen van het campingbedje zijn wel anders 67 cm hoog, 88 cm breed en 63 cm diep. Opgevouwen heeft dit campingbed de volgende afmetingen: 76 cm hoog, 25 cm breed en 22 cm diep. Het Nuna Campingbedje weegt in totaal 8,9 kilogram. Er zijn voor het campingbedje extra accessoires te verkrijgen zoals een aankleedkussen en een extra dik matras. Dit laatste is niet nodig als je je kindje ergens mee naar toe neemt. Laat je je kindje regelmatig in een campingbedje slapen dan is een extra matrasje wel aan te raden. Let op de afwijkende afmetingen van dit bedje! Hierdoor heb je het extra matrasje speciaal van Nuna nodig.

Het Nuna campingbedje Sena, reisbed, vouwbed is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt compleet geleverd met opbergzak en verhoger, zodat je niet zo ver hoeft te bukken als je baby nog heel klein is.

Het Nuna Campingbedje Sena is wellicht een van de eerste campingbedjes, reisbedjes die wij hebben gezien die zo eenvoudig is op te vouwen.

Een kort introductiefilmpje kun je hier zien.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail