Cocobelt Draagriem

Adviesprijs € 19,95
8.4

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.7/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Brengt verlichting bij het dragen van de autostoel
  • Draagt prettig op de schouder
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Makkelijk en handig voor korte stukjes dragen

Met de Cocobelt draagriem kun je een babyautostoel groep 0 eenvoudig dragen. De Cocobelt draagriem is een universele draagriem waarbij je iedere babyautostoel kunt dragen aan je schouder als een tas. Met de draagriem wordt het veel eenvoudiger om je babyautostoel te dragen, het zal hierdoor ook minder zwaar aanvoelen omdat je het gewicht met de riem verdeeld over je schouder en niet de druk van het hengsel op je arm voelt. Iedere ouder kent het probleem wel, het zeulen met het babyautostoeltje. Hoe ouder je baby wordt hoe zwaarder en ongemakkelijker het wordt. Ook het dragen van je kleintje bij wat kleinere stukjes kan al zeer oncomfortabel zijn. Bijvoorbeeld wanneer je je oudste naar school brengt of even snel wat bij de supermarkt moet halen. De draagriem is ontworpen door een moeder die problemen ondervond in het dragen van het babyautostoeltje. Manon Corts, ontwerper en eigenaar van de Cocobelt, zegt: “Ik ben er zeker van dat de Cocobelt draagriem een aanwinst zal zijn voor alle (aanstaande) ouders”.

Ook bij bekken- en/of rugklachten is de Cocobelt te gebruiken. Door het gebruik van de draagriem met een comfortabel anti slip schouderstuk verdeel je het gewicht en kun je daarnaast een betere houding aannemen. De Cocobelt draagriem sluit je door middel van een kliksluiting. De riem en deze sluiting zijn getest door TÜV Rheinland en Bureau Veritas en heeft een CE markering. De draagriem is verkrijgbaar in drie verschillende designs. Heel neutraal is de zwart/grijze combinatie. Daarnaast is een babyblauw/grijze versie en een Aztec/bruine versie verkrijgbaar. Deze laatste is iets duurder dan de andere kleurstellingen.

Wij raden wel aan om bij het gebruik van de Cocobelt draagriem toch ook je arm door het hengsel te steken. Veiligheid voor alles!

“De Cocobelt draagriem maakt het tillen van een autobabystoel een stuk makkelijker.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail