Stokke FlexiBath

Adviesprijs € 34,95
8.4

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.3/10

Gebruiksgemak

8.8/10

Duurzaamheid

8.3/10

Prijs

8.3/10

Pluspunten

  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Makkelijk mee te nemen
  • Goede kwaliteit
  • Altijd een badje bij de hand

Het Stokke FlexiBath opvouwbaar babybad is in Denemarken ontwikkeld en het enige hard plastic babybad dat je plat kunt opvouwen. Het Stokke FlexiBath opvouwbaar babybad is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het heeft een antisliplaag en een stop om het water makkelijk te laten weglopen. Wat een uitkomst dit badje, makkelijk op te bergen en ideaal voor onderweg. Geen sta-in-de-weg meer, dat je eigenlijk maar een half uurtje per dag gebruikt! Het FlexiBath opvouwbaar babybad is uitvoerig getest op veiligheid en duurzaamheid en bevat geen PVC, Bisphenol A of andere ftalaten.

Het Stokke Flexibath opvouwbaar babybad is het kleinst plastic opvouwbare babybad.

De verpakking van het badje is gemaakt van gerecycled materiaal. Gebruik liever geen badolie of andere oliën in het Flexibad.  Deze zouden na verloop van tijd de zachte flexibele randen kunnen beschadigen. Om dit te voorkomen raden ze bij het Stokke flexibath opvouwbaar babybadje alleen water, zeep en shampoo te gebruiken. Het flexibad babybadje heeft een Anti-slip bodem. Het flexibad babybadje is te verkrijgen in verschillende trendy kleuren. Voor comfort veiligheid fungeren de naden in de bodem als antislip. Het zorgt er tevens voor dat dit babybad stevig op de grond blijft staan en je kindje niet gemakkelijk kan uitglijden.

Dit babybadje is uitermate geschikt om mee te nemen, maar ook ideaal voor ouders die wat kleiner wonen.

Inmiddels heeft Stokke het Flexibath babybadje overgenomen en is Stokke de officiële leverancier voor dit badje. Stokke heeft speciaal voor dit babybadje een speciale inleg gemaakt,  de Newborn Support. Hierdoor is dit babybad zelfs te gebruiken vanaf de geboorte. Dus heb je geen groot bad en wil je je baby toch badderen. Dan is het Stokke Flexibath opvouwbaar babybad zeker iets voor jouw.

Maten van het flexibath

Lengte: 66,5 cm (top van de rand)
Breedte: 38,9 cm
Hoogte: 23,8 cm
Volume: 39 liter (volledig gevuld)
Gewicht: ongeveer 1300 gram (incl. stop)

Nu kan iedereen zijn of haar baby heerlijk badderen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail