Heeft u wel eens een babyfles gezien die zichzelf opwarmt naar een temperatuur van 37 graden. Wij hebben hem gevonden dit is de iiamo go zelfwarmende fles. Deze babyfles warmt zichzelf op met 180 ml melk op in 4 minuten.  Natuurlijk waren wij zeer benieuwd of dit inderdaad haalbaar is en hoe dit systeem nu exact werkt. Bij ons kwamen er vele vragen op en deze hebben wij voor u uitgezocht.

Deze iiamo go babyfles werkt door en verwarmingscapsule. Deze wordt in de fles geplaatst na dat u de melk in de fles heeft gedaan. Er dient wel 180 ml melk in te zitten. Indien u kiest voor een kleinere hoeveelheid melk dient u er rekening mee te houden dat de fles warmer zal zijn dan 37 graden. U dient dan de fles eerder warm te maken en te wachten tot deze op temperatuur is. Zodra u de warmte capsule in de fles geplaatst heeft draait u de onderkant van de fles dicht en zal de fles zich gaan warmen. U dient de fles wel rustig heen en weer te schudden, zeker niet hard anders ontstaan er belletje lucht in de melk. Dit kunnen buikkrampjes veroorzaken en dat is helemaal niet nodig.

De capsule van de iiamo go babyfles is een keer te gebruiken. Zodra de capsule is afgekoeld kunt u het verwijderen uit de fles en weggooien. De capsules bestaan uit water en zout en zijn dus niet slecht voor het milieu. De capsules kunt u dus gewoon in de prullenbak gooien.

Deze babyfles bestaat uit verschillende onderdelen die eenvoudig uit elkaar te halen zijn en daardoor goed schoon te maken zijn. Deze fles is volledig veilig en voldoet aan alle voorwaarden die aan dit soort producten gesteld worden. De babyflessen zijn in verschillende trendy kleuren te verkrijgen en zijn zeer mooi vormgegeven.

Kortom een mooi uitziende babyfles die zeer handig is voor onderweg wanneer u geen mogelijkheid heeft u fles op te warmen.

Helaas hebben wij geen betrouwbare online winkel gevonden waar deze babyfles nog te koop is.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail