Milestone Babycards

Adviesprijs € 16,95
8.3

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Leuke afbeeldingen
  • Mijlpalen echt een aanrader!
  • Super leuk in gebruik
  • Geschikt om cadeau te geven
  • Kaarten groter dan verwacht, super

Met de Milestone Baby Cards kun je de belangrijkste momenten van het eerste jaar van je baby vastleggen op foto. Door de vrolijk geïllustreerde kaarten en toepasselijke teksten word je er aan herinnerd dat dit momenten zijn om vast te leggen. Dan kun je denken aan vandaag ben ik 1 week oud, vandaag was mijn eerste echte lachje, vandaag heb ik mijn eerste hapje gegeten, vandaag is mijn eerste verjaardag. Door met de kaartjes te werken en deze samen met je baby te fotograferen maak je van al die momenten een bijzondere herinnering en leg je ze allemaal vast zonder dat je er een vergeet. Heerlijk om later op terug te kijken, het gaat tenslotte al zo snel.

Het leuke van deze kaarten is dat je niet vergeet sommige momenten vast te leggen. Soms realiseer je je pas later dat deze momenten bijzonder waren en dat je ze graag had willen vastleggen. Doordat kinderen zo snel groeien en er zoveel gebeurt, zeker als ze baby zijn, vergeten we gewoon snel die bijzondere momenten. De eerste keer doorslapen, de eerste stapjes en nog veel meer van dit soort momenten. Als ik aan moeders vraag of ze deze momenten nog kunnen herinneren komen er niet meer exacte datums uit. Dat maakt de Milestone Baby Cards zo leuk om te gebruiken. Nu kun je precies terug zien wanneer je kindje iets voor het eerst deed en hoe je kleintje er op dat moment uit zag. Met het gebruik van de Milestone Baby Cards zul je later blij zijn dat je deze momenten vast gelegd hebt. En daar komt nog bij dat je dit ook op een creatieve manier kan doen, waardoor je een hele leuke foto rapportage kan maken als je alle kaartjes gebruikt hebt.

De Milestone Baby Cards baby set bestaat uit een 30 kaarten met verschillende teksten. Je kunt ze bewaren in het stevige doosje waar ze in zitten. De kaartjes zijn Nederlandstalig.

“Zorg dat je de bijzondere momenten vast legt met je zoon of dochter. Met de Milestone Baby Cards vergeet je geen enkel moment meer en heb je leuke en dierbare foto’s voor later.”

Heb je vragen over de Milestone Baby Cards die wij niet kunnen beantwoorden dan kun je altijd contact opnemen met het team van Milestone.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail