Lodger Wrapper Clever

7.2

Algemeen

7.2/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

6.7/10

Speciaal ontwikkeld voor in de autostoel is deze Lodger Wrapper Clever sport wikkeldeken. Met de Lodger Wrapper Clever sport kun je onbezorgd op pad zonder dat je baby het koud kan krijgen of zichzelf onderweg bloot legt door het trappelen met de beentjes bijvoorbeeld. Door middel van klittenband en rits kun je je baby helemaal inpakken in deze wikkeldeken. Het is zelfs niet meer nodig om een jas aan te doen. Deze wikkeldeken fungeert als een deken voor je baby. De wikkeldeken is geschikt om te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 12 maanden.

Door het materiaal van de Lodger Wrapper Clever sport is het niet meer nodig om een extra jas aan te doen bij je baby. Het is vaak een gedoe om bij een pasgeboren baby een dikke jas aan te doen. Alles is nog zo klein en helemaal vervelend als je maar even weg gaat. Met de wrapper sport is dit verleden tijd. Nu kun je je baby in de wikkeldeken inpakken en bevestigen in de autostoel of heerlijk in de kinderwagen. Nu kun je er lekker op uit zonder moeilijk te moeten doen om je baby in en uit een dikke winterjas te vouwen. Voor een lange wandeling pak je je baby heerlijk in deze wikkeldeken in en leg je je baby in de kinderwagen. Ga je even op pad met de auto kun je deze wikkeldeken gebruiken voor in de autostoel groep 0 (ook wel Maxi-Cosi genoemd).

De Lodger Sport wikkeldeken is te bevestigen in zowel een autostoel met 3 punts gordel of een 5 punts gordel. Door de deelbare rits bepaal je zelf hoeveel ruimte je nodig hebt voor de gordel en kun je hem daarna gewoon weer aansluiten. Door de unieke sluiting bij het hoofdje van je baby zal het de volledige lichaamswarmte vasthouden. Ideaal voor de echt koude dagen nu kun je je baby heerlijk warm kan houden. De binnenkant van deze wikkeldeken voelt heel zacht aan zo zacht dat het aanvoelt als een knuffel. De buitenkant van de wikkeldeken is gemaakt van een wind dicht en waterafstotende stof dus ideaal voor een heerlijke wandeling. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Met de Lodger Wrapper Clever Sport ga je veilig op pad. Te gebruiken in de autostoel maar ook in de kinderwagen. Met de Lodger Wrapper Clever Sport heb je geen jas meer nodig voor je baby. Zeer geschikt voor de koudere dagen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail