Dit is de Puckagogo een multifunctionele Wikkeldoek voor thuis en onderweg. De Puckagogo is wikkeldeken die goed om de baby heen zit, ook bij de beentjes. De Puckagogo biedt meteen vanaf de geboorte ook buiten het bedje die extra comfort, warmte en geborgenheid. Zodoende is de kleine altijd heerlijk beschermd. De Puckagogo is er in één maat. Direct vanaf de geboorte te gebruiken tot ca. 7 maanden.

De buitenkant is gemaakt van een heerlijk zachte microfiber teddy. De binnenkant van de Puckagogo is gevoerd met 100 % ecologische katoen. Verkrijgbaar in uni en mix uitvoering. De puckagogo bied een mooie wikkeldoek om je kindje heerlijk warm in te pakken en is dus ideaal in huis en bij alle uitstapjes.
Puckababy staat voor rust en geborgenheid daarom is er de PuckaGogo zodat de baby ook buiten het bedje beschermd blijft tegen kou en prikkels.

De Puckababy Gogo bestellen? Dat kan bij een van de onderstaande winkels:

Een vertaling van de ouderwetse omslagdoek met een prachtige look. Bovendien erg praktisch omdat de onderkant gesloten is. De beentjes zijn daardoor altijd lekker ingepakt en de Gogo sluit overal mooi aan. Zodoende is de kleine altijd heerlijk beschermd.  Een aangename geruststelling voor moeder en kind…  De PuckaGogo is ideaal als omslagdoek binnen- èn buitenshuis!
Beschermt tegen kou, tocht en prikkels, o.a.:

– bij het voeden
– bij het baden
– in de box
– in de kinderwagen
– in de Maxi-Cosi

FacebooktwittermailFacebooktwittermail