Bumbo babysitter

Adviesprijs € 49
8

Algemeen

8.1/10

Kwaliteit

8.3/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

7.6/10

Pluspunten

  • Handig stoeltje voor baby's die graag willen zitten
  • Voorgevormd ergonmisch zitje
  • Met gordeltje
  • Los verkrijgbaar tafelblad en speelgoed

De Bumbo babysitter is een comfortabele stoel voor alle baby’s vanaf 3 maanden. Door de Bumbo babysitter kunnen baby’s helemaal alleen zitten! Voor gebruik op binnen en buitenlocaties zoals in huis, op kinderdagverblijven, op het strand en bij het zwembad. Het stoeltje is zacht, flexibel en comfortabel. Het is licht van gewicht  en dus gemakkelijk mee te nemen. Bovendien is het makkelijk schoon te maken. Het Bumbo babystoeltje geeft kleine kinderen het gevoel dat ze al echt kunnen zitten. Het is een handig hulpmiddel bij het voeden; het geeft die extra paar handen waar moeders altijd naar op zoek zijn.

De Bumbo babysitter word aanbevolen door kinderartsen en orthopedisch specialisten. Het belangrijkste element van het Bumbo babystoeltje is dat de zitting lager is dan de beenopeningen. Dit zorgt voor een correcte ondersteuning van het onderste deel van de wervelkolom. De hogere plaatsing van de beenopeningen zorgt ook voor een grotere beweeglijkheid van de heup- en  kniegewrichten waardoor belasting van de wervelkolom kan afnemen.

De Bumbo babysitter is ideaal en geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden. Met het Bumbo babystoeltje kan je baby heel even zelfstandig zitten. Vanaf nu kan je baby er ook gezellig bij zitten!

De Bumbo babysitter is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Er is nu ook een tafelblad voor dit babystoeltje te bestellen. Is dit toch niet het babystoeltje wat je zoekt? Wij hebben inmiddels over meerder babystoeltjes artikelen geschreven. Deze zijn inmiddels ook aangevuld met verschillende ervaringen van ouders. Zo wordt het maken van de juiste keuze heel makkelijk. Dit stoeltje heeft ook nog een upgrade gekregen. Dit is de Bumbo Multi Seat geworden. Dit stoeltje is hetzelfde als de de bumbo babysitter maar heeft als extra mogelijkheid dat hij ook gebruikt kan worden als stoelverhoger. Deze is te plaatsen op een gewone stoel. Daarnaast is dit stoeltje in 2015 uitgeroepen tot Baby Product van het Jaar en heeft de 3de plaats behaald.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail