De muziekmobiel van Fisher Price Babyzoo is uitgerust met verschillende diertjes die u boven het babybedje of de box kunt hangen. Als u deze muziekmobiel gebruikt in de box of laag hangt in het babybedje is het muziekkastje voorzien van een vrolijke leeuw die uw kindje heen en weer kan bewegen. Het grote voordeel van de Fisher Price Babyzoo muziekmobiel is dat ook uw kindje deze zelf kan bedienen. Zodra u of uw kindje het vogeltje indrukt zal de muziekmobiel vrolijke muziekjes produceren.

Ook deze Babyzoo muziekmobiel is voorzien van een afstandsbediening waardoor u niet boven het bedje hoeft te gaan staan als u de muziekjes nog een keer aan wilt zetten. Dit is zeer handig als uw kindje nog klein is en zelf nog niet het muziekkastje kan aanzetten. De muziek zal na een 15 minuten vanzelf ophouden met spelen dan zullen de stoffen beestjes ook ophouden met draaien

Als u kindje de leeftijd bereikt heeft dat ze aan de stoffen beestjes kunnen komen is het verstandig het bovenste gedeelte van de muziekmobiel er af te halen. Zo houdt u alleen het muziekkastje over en kunnen ze er nog lang plezier van hebben.

In de Babyzoo muziekmobiel gaan 4C batterijen en in de afstandsbediening gaan 2AAA batterijen. U dient er wel rekening mee te houden dat deze bij de aankoop van de Fisher Price muziekmobiel niet aanwezig zijn dus u zult deze apart aan moeten schaffen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail