Cuppies

0

Algemeen

0.0/10

Kwaliteit

0.0/10

Gebruiksgemak

0.0/10

Duurzaamheid

0.0/10

Prijs

0.0/10

Cuppies van JJ Rabbit zijn de vrolijkste drinkbekers die we in lange tijd gezien hebben. Het leren drinken uit een beker, zonder tuit, is voor veel kleine kinderen een grote uitdaging. Ze moeten de beker omhoog houden en het liefst ook een beetje recht. Ondertussen moeten ze opletten terwijl ze drinken en ga zo maar door. Hoe houd je kindje de concentratie vast om toch, zonder te knoeien, een slok drinken te kunnen nemen uit de beker. En belangrijker nog, dit ook vol te houden tot de laatste slok uit de beker is. Wij weten inmiddels de oplossing! Cuppies van JJ Rabbit!

Cuppies zijn fel gekleurde drinkbekers met grote oren aan beide zijden. De beker is niet groot en geschikt voor kleine handjes. Zolang er drinken, soep of een andere vloeistof in de beker zit, is het diertje op de bodem van de beker onzichtbaar. Het diertje is mee gegoten in het plastic van de beker en vormt een geheel. Je hoeft dus niet bang te zijn dat dit plotseling kan losschieten. Als je kindje eenmaal weet dat er een verrassing tevoorschijn komt wanneer het de beker leegdrinkt zal je kindje steeds opnieuw keurig zijn of haar bekertje leeg drinken totdat het diertje zichtbaar is.

In elke kleur beker zit een ander diertje. Er zijn 4 verschillende kleuren en diertjes. In de groene zit een kikker, in de blauwe een pinguïn, in de rode een varkentje en in de gele een konijntje. De Cuppies van JJ Rabbit zijn vaatwasser bestendig maar niet geschikt om bijvoorbeeld melk in op te warmen in de magnetron. Je kunt er wel warme melk in geven maar dat mag dan beslist niet warmer zijn dan 85 graden.

De Cuppies van JJ Rabbit zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic. Het bioplastic wordt gemaakt van de suikers en zetmeel in planten zoals mais en suikerriet. De productie hiervan gebruikt minder fossiele brandstoffen dan bij andere productieprocessen. En je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over stoffen zoals BpA, ftalaten, PVC of andere gevaarlijke stoffen want die zitten hier niet in verwerkt.

Cuppies van JJ Rabbit zijn vrolijke drinkbekers verkrijgbaar in 4 heldere kleuren met een verrassing op de bodem.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail