Easidream droomschaap

0.00
8.3

Algemeen

8.4/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

8.0/10

Met de Easidream droomschaap knuffel kan je kindje heerlijk vertrouwd in slaap vallen. Dit schaapje is heel speciaal en heeft alle eigenschappen om je baby rust en troost te bieden. De Easidream droomschaap knuffel is onder andere voorzien van een heerlijke sfeervolle verlichting waardoor je kindje niet bang hoeft te zijn in het donker. Je kunt eenvoudig het lampje aan doen door in zijn pootje te knijpen. Na 20 minuten zal het lampje vanzelf weer uit gaan.

Het nachtlampje wordt niet warm en kun je met een gerust hart aan uw kindje geven. Het kopje van het schaapje is super zacht hierdoor wordt het zeer aantrekkelijk om dit schaapje te aaien. Dit schaapje is voorzien van een lusje hierdoor is deze makkelijk te bevestigen aan de kinderwagen of het autostoeltje.

Naast het lampje heeft dit schaapje nog 4 rustgevende muziekjes. Een van de geluiden wat in dit schaapje zitten zijn de baarmoedergeluiden die je baby al die maanden in de buik heeft gehoord. Indien je dit schaapje bij het bedje hangt vanaf de geboorte zal het je baby het vertrouwde gevoel geven wat ze al die tijd hebben gehad. En zal je baby de rust geven die het  zo hard nodig heeft. Het schaapje heeft ook nog een waterval geluid en een klassieke harp.

De Easidream droomschaap knuffel is niet alleen super zacht maar ook voorzien van baarmoedergeluiden en rustgevende muziekjes. Ga na een tijdje vanzelf uit.

Je kunt het geluid regelen door de schakelaar in het schaapje. Deze is uit het schaapje te halen waardoor je de easideam droomschaap makkelijk kan wassen. Het schaapje is te wassen op 40 graden.

Is dit niet het knuffeltje dat je zocht. Wij hebben nog meer producten op de site staan waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen. Zo wordt het maken van de juiste keuze zeer eenvoudig.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail