Juice in the Box

7.5

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Ze lekken echt niet
  • Mooie aantrekkelijke kleuren
  • Stukje fruit kan toegevoegd worden
  • Kan in de vaatwasser

Minpunten

  • Is aan de prijzige kant

Juice in the box is een herbruikbaar drinkpakje gemaakt van een helder en supersterk kunststof. Het heeft dezelfde vorm als de bekende Tetra pak drinkpakjes uit de winkel. Met Juice in the box kun je zelf bepalen wat je kindje drinkt en bijvoorbeeld lekkere vers geperste fruitsap meegeven. Je weet nu exact wat je je kindje geeft. Veel vitaminen zonder toevoegingen. Tegelijkertijd draag je bij aan een betere wereld met minder afval. Je verbruikt immers geen pakjes drinken meer maar je hergebruikt het duurzame Juice in the box pakje keer op keer. Bijkomend voordeel van het sterke materiaal van het pakje is dat je kindje er niet in kan knijpen waardoor het drinken niet door het rietje naar buiten kan komen zoals bij sappakjes uit de winkel kan gebeuren. Knoeien op deze manier is dus verleden tijd. Wel moet ook dit pakje tijdens het drinken rechtop gehouden worden.

Zodra je kindje overstapt van drinkfles of anti-lek beker naar een gewone beker is het voor onderweg toch wel heel praktisch om een pakje drinken mee te nemen. Dat kan nu heel verantwoord met het Juice in the box pakje. Door de vorm past het pakje in elke tas voor onderweg en is het makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, de oppas of in het tasje voor bij opa en oma. Je kunt het drinken zelf bereiden dus je bepaalt zelf wat je je kindje geeft of hoe dun je de diksap of siroop aanlengt.

Het Juice in the box pakje is gemaakt van Eastman Tritan copolyester. Dat is een helder en supersterk materiaal, BPA en Phthalate vrij. Het kan dus tegen een stootje. Het pakje is lekvrij door de silicone afsluiting en tuit (van het rietje). Je moet wel het pakje sluiten door het klepje dicht te doen. De tuit – het deel van het rietje wat uit het pakje steekt – blijft zo ook lekker schoon. Het formaat van het Juice in the box pakje is wel iets groter dan de pakjes die je kunt kopen in de winkel. Een voordeel hierbij is dat er wel meer in sap in kan.

Juice in the box pakjes kunnen gewoon in de vaatwasser en zijn verkrijgbaar in 5 heldere kleuren.

Juice in the box is een herbruikbaar drinkpakje gemaakt van een helder en supersterk kunststof!

Wil je meer weten over Juice in the box neem dan een kijkje op de website van de leverancier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail