Philips Avent Stomer Blender SCF875/02

Adviesprijs € 164,95
8.1

Algemeen Cijfer

8.9/10

Kwaliteit

8.2/10

Gebruiksgemak

8.8/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

6.3/10

Pluspunten

 • Altijd een gezonde maaltijd
 • Snel & gemakkelijk
 • Stomen, Ontdooien & Pureren
 • Geen potjes mee nodig
 • Kookboekje bijgeleverd

Philips Avent komt met een nieuwe Stomer Blender. De Philips Avent Stomer Blender SCF875/02 maaltijdbereider voor baby’s die toe zijn aan vaste voeding. Wanneer je begint met de vaste voeding ligt helemaal aan ouders en kind. Het is verstandig om niet eerder te beginnen dan 4 maanden. Dit komt omdat de darmen de tijd moeten hebben om te rijpen. Als je kindje 4 maanden is zijn de darmen sterk genoeg om te beginnen met vaste voeding. Je mag ook langer wachten, want het is nog helemaal niet nodig. Ga je beginnen met vaste voeding is het belangrijk de juiste voeding af te stemmen op de leeftijd van je kindje.

Altijd en snel en gezonde maaltijd op tafel voor je baby

Bij de Philips Avent Stomer Blender wordt standaard en boekje geleverd met daarin voedingsadvies en lekkere recepten die passen bij de leeftijd van je kindje. Met dit apparaat heb je helemaal geen potje meer nodig en kun je je kindje de gezonde voeding geven die het nodig heeft zonder dat het veel tijd kost. In een handomdraai heb je een gezonde maaltijd gestoomd en gepureerd.

Met de Philips Avent Stomer Blender zet je een gezonde maaltijd op tafel die past bij de leeftijd van je kindje. Dit apparaat stoomt en pureert de maaltijd in een handomdraai.

Naast de kleur heeft de kan meer capaciteit dan zijn voorganger. De kan heeft een inhoud van 1 liter en kan 720 ml vaste voeding pureren. Dit houdt in dat je ongeveer 4 maaltijden kan voorbereiden. Je gebruikt een maaltijd vriest de rest per porties in en gebruikt ze weer als je ze nodig hebt. De Philips Avent Stomer Blender kan ook de voeding weer ontdooien. Zo kun je dus voor 4 dagen voorbereiden en heb je altijd een gezond hapje snel klaar.

Vaak wordt er gezegd dat je ook een staafmixer kan gebruiken voor het pureren van voeding. Natuurlijk kan dit maar het grote voordeel van dit apparaat is dat het de voeding van je baby stoomt. Dit zorgt ervoor dat er veel vitamines bewaard blijven in de voeding, lekker gezond dus. Daarnaast doet dit apparaat alles stomen, blenderen, ontdooien en verwarmen. Het gebruik van de Phipips Avent Stomer Blender is zo eenvoudig dat je echt geen potje meer nodig hebt.

Met dit apparaat weet je wat je kindje eet en krijgt het geen onnodige voedingstoffen binnen die nodig zijn om producten te bewaren. Daarnaast leert je kindje veel makkelijker smaken aan doordat het pure smaken zijn. Hierdoor wordt de overgang om uiteindelijk aan tafel met iedereen mee te eten veel makkelijker.

De kan en de messen zijn vaatwasbestendig dus zodra de maaltijd klaar is kan hij in de vaatwasmachine om schoon te worden. je zet het apparaat terug in de kast voor de volgende gezonde maaltijd.

We zetten de voordelen nog even op een rijtje:

 • Altijd en overal een gezonde maaltijd voor je kindje
 • Snel en gemakkelijk te bereiden
 • Afgestemd op de leeftijd van je kindje
 • Grote kan inhoud 1 liter
 • 4 maaltijden in een keer te bereiden
 • Geen potjes meer nodig (apparaat is snel terug verdient)
 • Stomen, blenderen, ontdooien en verwarmen
 • Kookboekje met tips voor maaltijden per leeftijd
 • Kan en messen vaatwasbestendig

Is dit niet het product dat je zocht? Wij hebben nog meer maaltijdbereiders getest en daar hebben wij inmiddels al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail