Tessell Puzzel Hobbbelpaard

€ 55
7.4

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.2/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Uren speelplezier
  • Leert inzicht en vormgevend vermogen
  • Vrij van giftige stoffen
  • Goed voor de motoriek

Minpunten

  • Helaas moeilijk verkrijgbaar

Met het Tessell hobbelpaard en puzzel in 1 stimuleer je het ruimtelijk inzicht en het vormgevend vermogen van je kindje. Het Tessell hobbelpaard speelgoed is ontworpen om de creativiteit, fantasie en motoriek van kinderen vanaf 1 jaar te stimuleren door eindeloos de kleurige multifunctionele puzzelstukken in en uit elkaar te leggen in verschillende patronen. De puzzel is gemakkelijk op de grond uit te leggen. De puzzel is op verschillende manieren in elkaar te zetten dus je kunt er iedere keer weer een ander figuur van maken. Het leuke van deze puzzel is dat deze puzzel omgebouwd kan worden tot een hobbelpaard. Nu kan je kindje heerlijk hobbelen, rollen en klimmen op dit hobbelpaard. Wil je van de puzzel een hobbelpaard maken dan moet je kindje wel wat ouder zijn dan 1 jaar. Tot die tijd is dit leuk om samen te doen.

Het Tessell Hobbelpaard is gemaakt van hoogwaardig milieuvriendelijk EVA-schuim dat veilig en zeer geschikt is voor gebruik door kinderen. Het is zeer stevig maar voelt tegelijkertijd zacht aan. Het materiaal is isolerend dus voelt ook nog een qua warmte comfortabel aan. Hiermee kan je kindje heerlijk op de grond spelen. Door zijn duurzaamheid is het ook ideaal voor intensief gebruik op kinderdagverblijven en crèches. Dit speelgoed gaat dan ook heel lang mee en het maakt niet uit hoe vaak je de puzzel in en uit elkaar haalt. Het hobbelpaard is zo stevig dat je kindje hier prima op kan hobbelen dit zal door het gebruik niet veranderen.

Eenmaal alle stukken uitgelegd op de grond zul je zien dat alle puzzelstukken een ander kleur hebben. Nu kun je samen met je kindje de puzzel in elkaar zetten of er een hobbelpaard van maken. De puzzel bestaat uit verschillende grote van puzzelstukken waardoor je ook verschillende puzzels kan maken. Laat de creativiteit van je kindje maar heerlijk de vrije loop met deze puzzel.

Met het Tessell hobbelpaard heb je niet alleen een hobbelpaard maar ook een puzzel. Stimuleer met deze puzzel het ruimtelijk inzicht en vormgevend vermogen van je kindje. Met deze puzzel heb je gegarandeerd veel speelplezier.

Toch niet gevonden wat je zocht? Wij hebben nog veel meer leuk en bijzonder sleepgoed voor kinderen vanaf 1 jaar.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail