De box Alvaro is gemaakt van grenen hout. De Alvaro box heeft vierkante spijlen en is voorzien van een verstelbare bodem, deze is op verschillende hoogtes te plaatsen in de box zodat deze met uw kindje meegroeit. Zo kunt u uw baby als het net geboren is hoger in de box leggen zodat uw niet te ver hoeft te bukken in de box. Zodra uw kindje oud genoeg is en zich gaat optrekken in de box is het aan te raden direct de box te verlagen zodat u ongelukken voorkomt. Deze box is heel mooi afgewerkt en van een hoge kwaliteit. De binnenmaat van deze box is 79 bij 91 cm. Dit is een standaard maat waar alle standaard boxkleden in gelegd kunnen worden.

De box Alvaro bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

logo_babypark_nieuw

Als bijkomend voordeel van deze box is dat deze voorzien is van een lade. Deze lade is een mooie rotan mand waar u al uw spulletjes in op kunt bergen. De mand is eenvoudig in en uit de box te schuiven. De rotan mand is grijs van kleur en de box is wit.

Mooi afgewerkte box met een grijze rotan mand, een standaard maat box die in hoogtes verstelbaar is waardoor deze mee groeit met uw kindje.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail