Bobike One Mini

Adviesprijs € 64,99
8.6

Algemeen

8.9/10

Kwaliteit

8.8/10

Gebruiksgemak

8.9/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Comfortabel zitje
  • 100% veilig
  • Makkelijk te monteren op de fiets
  • Duurzaam en goede kwaliteit
  • Met gordel die makkelijk te stellen is

Bobike komt met een geheel nieuw fietszitje de Bobike One. Dit fietszitje is gebaseerd op het succesvolle Bobike Classic fietszitje wat we inmiddels al jaren kennen. Het fietszitje is in een geheel nieuw jasje gestoken en heeft een aantal zeer mooie, unieke, nieuwe snufjes gekregen. Met zijn kleurvast materiaal en stijlvol design is dit een mooi fietsstoeltje voor alledaags gebruik. De Bobike One mini is niet alleen gemaakt van een kleurvast materiaal, maar heeft ook nog eens een geheel nieuwe zitting. Deze zitting is gemaakt van een waterafstotend, dubbelwandig materiaal waardoor dit fietszitje zeer comfortabel zal zitten. Door de comfortabele zitting is het overbodig geworden nog andere kussentjes in de Bobike One te zetten. De Bobike One mini is geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten tot ongeveer 3 jaar of uitgedrukt in gewicht kan dit fietszitje een gewicht aan van 15 kilogram. Wil je het fietszitje helemaal compleet maken dan is er nog een bijpassend windscherm voor te verkrijgen.

Door de unieke dubbelwandige zitting van de Bobike One is dit zitje niet alleen heel mooi maar maakt het hem ook nog eens zeer veilig. Zoals we natuurlijk gewend zijn van Bobike voldoet ook dit zitje aan alle strenge veiligheidsvoorschriften, zodat je altijd veilig op weg kan met je kinderen. De 3 punts gordel is voorzien van zachte comfortabele schouderpads. Met aan de voorkant een verbeterd easy klik systeem om de gordel vast te maken.

De voetensteuntjes zijn zonder gereedschap aan te passen op de gewenste hoogte. Dit was bij de oudere versie alleen aan te passen met een schroevendraaier, dus het is zeker wel een pluspunt dat je nu geen gereedschap meer nodig hebt. Het Bobike One Mini voorzitje is op iedere fiets te bevestigen en is tevens geschikt voor op een e-bike. Dit fietszitje is dus voor bijna iedere fiets geschikt. De Bobike One is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

“Het al reeds bekende Bobike One Mini voorzitje is in een geheel nieuw en fraai jasje gestoken. Een fietszitje dat gezien mag worden en aan iedere fiets is aan te passen”.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail