Hangloose baby boxkleed

Adviesprijs € 98
7.3

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.6/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

6.5/10

Het Hangloose baby boxkleed is niet alleen een boxkleed maar ook een hangmat. Dit speciale ontwerp zorgt voor een geheel nieuw product een hangend boxkleed. Het Hangloose baby boxkleed is geschikt voor ieder pasgeboren baby. Is je baby onrustig, heb je een huilbaby of overstrekt je baby zich, dan kan dit boxkleed uitkomst bieden. Dit hangend kleed zorgt voor een goede lig houding voor je baby. Gebruik je het boxkleed als hangmat is het kleed te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 3 maanden. De bovenlaag is gemaakt van katoen en is op verschillende manieren te vouwen. De onderlaag bestaat uit een canvas laag. Hierdoor is dit kleed ook geschikt om buitenshuis te gebruiken in de tuin, op het stand of als je op visite gaat.

In het Hangloose baby boxkleed kan je baby heerlijk een dutje doen. Altijd de juiste lig positie.

Over het ontwerp van dit boxkleed is goed nagedacht. Zo creëer je met dit kleed de juiste lig positie voor je baby en is het zelfs geschikt voor zeer onrustige baby’s of bijvoorbeeld baby’s met een voorkeurshouding. De mooiste materialen zijn voor dit kleed gebruikt, waardoor er een zeer duurzaam kleed is ontwikkeld. Bij een gewone hangmat, voor in de box, kan het zijn dat je baby onderuitgezakt ligt. Dit is geen goede houding voor een baby. Met het het Hangloose baby boxkleed kan dit niet gebeuren. Met dit kleed ligt je baby hoog in de box, zodat je niet diep hoeft te bukken als je je baby uit de box wilt halen. Dit kleed is geschikt totdat je baby zicht wil gaan omdraaien. De meeste babyboxen zijn in 2 verschillende hoogtes in te stellen. Bij gebruik van dit boxkleed is het verstandig je box in te stellen op de hoogste stand.

Ideaal te gebruiken als je een huilbaby hebt, je baby zich overstrekt, een voorkeurshouding heeft of problemen met heeft met de motoriek.

Dit kleed is geschikt voor iedere standaard maat box. Het boxkleed heeft een afmeting van 80 bij 100 cm. Het boxkleed is al te gebruiken voor een box met en binnenmaat van 72 bij 86 cm. De katoenen bovenlaag van het kleed is verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren. De onderlaag is voorzien van een vrolijke print. Op dit moment zijn er 3 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Is dit toch niet het product wat je zocht? Wij hebben nog meer boxkleden en boxen op onze site staan.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail