De kroon of vlinder kruipdeken van ISI Mini is gemaakt van 100% katoen. De buitenranden van dit boxkleed zijn van badstof en de binnenkant is gemaakt van glad katoen. Het voordeel van katoen is dat het vocht absorbeert, waardoor dit kleed comfortabel zal aanvoelen voor uw baby. De kroon en vlinder op de kruipdeken zijn rondom geborduurd en zullen dus ondanks veelvuldig gebruik goed blijven zitten. Het boxkleed is kleurvast en zal na veel wassen zijn kleur behouden.

De boxkleden van ISI Mini hebben een standaard maat van 80 bij 100cm en passen in vrijwel iedere box. De meeste boxen hebben een binnenmaat van 79 bij 93 cm waardoor deze boxkleden prima zullen passen in de box. U zult merken dat ieder boxkleed een iets opstaande rand zal hebben in de box. Dit komt omdat er altijd rekening gehouden wordt met het wassen van het kleed, iedereen was namelijk anders. Het kan gebeuren dat het boxkleed iets krimpt in de was.

De ISI Mini kruipdeken bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

Doordat de boxkleden iets groter gemaakt worden zult u dus nooit een te klein boxkleed hebben. De opstaande rand heeft nog een bijkomend voordeel  dat het boxkleed ideaal op zijn plek blijft liggen in de box en uw kind een stevige ondergrond heeft. De ISI Mini kruipdekens zijn goed gevuld zodat het als boxkleed of al kruipdeken op de grond te gebruiken is.

De ISI Mini kruipdeken kroon of vinder zijn in verschillende kleuren leverbaar: antraciet, paars en roze.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail