Knoef aankleedkussen

Adviesprijs € 19,95
7.3

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.3/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.0/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Neemt de warmte van je kindje aan
  • Ligt comfortabel en je kindje blijft beter op de plaats liggen
  • In verschillende mooie kleuren te krijgen
  • Makkelijk afneembaar

Minpunten

  • De vullig mag wel iets beter

Het Knoef aankleedkussen is makkelijk te onderhouden en zeer eenvoudig schoon te houden. Hij is van het zelfde materiaal gemaakt als de zitzakken. De hoes is afneembaar en te wassen op 30 graden. Zit er toch een vlek op het aankleedkussen is deze er met een natte doek zo uit te halen. Het grote voordeel van dit aankleedkussen is dat het de warmte aanneemt van je baby. Hierdoor zal het niet snel koud aanvoelen voor je baby en ligt je baby er eenmaal op zal het de warmte vasthouden. Hierdoor is dit aankleedkussen zeer geschikt als je je baby wilt gaan aankleden na het badderen.

Doordat dit aankleedkussen ook de vorm aanneemt van de baby, ligt je baby zeer comfortabel op het Knoef aankleedkussen. Omdraaien op het aankleedkussen wordt ook een stuk lastiger, waardoor het aankleden van je baby alleen maar makkelijker zal worden. Kortom ideaal voor op de babykamer of in de badkamer. Het Knoef aankleedkussen is verkrijgbaar in verschillende sprekende kleuren.

Tip: Om te voorkomen dat het kussen van de commode valt, is een antislip matje onder het kussen aan te raden. (deze antislip matjes zijn overal te verkrijgen.)

Het knoef aankleedkussen is in het jaar 2012 een paar maanden uit de verkoop geweest omdat er een aantal aanpassingen aan gedaan zijn. Het knoef aankleedkussen voldoet inmiddels aan alle strenge Europese voorwaarden waar baby producten aan moeten voldoen.

Het Knoef aankleedkussen is een heerlijk aankleedkussen wat zich moeiteloos aanpast aan je baby. Ligt je baby op het aankleedkussen zal het de lichaamstemperatuur aannemen van je baby.

Is dit niet het aankleedkussen wat je zoekt. Onze testouders hebben inmiddels al meerdere kussens uitgeprobeerd en alle ervaringen zijn terug te lezen op onze site. Hierdoor wordt het zeer eenvoudig om de juiste keuze te maken. Wij helpen je graag door onze ervaringen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail