Trunki reiskoffer

8.3

Algemeen

8.1/10

Kwaliteit

8.4/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.4/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Handig dat je kindje op de koffer kan zitten
  • In veel verschillende prints verkrijgbaar

Je gaat op reis je neemt mee je kids en je kids nemen de Trunki Kinder Reiskoffer mee. Met de Trunki kinder reiskoffer hebben de stoere kids onder ons hun eigen koffer. Met de Trunki kinder reiskoffer kunnen je kinderen hun eigen koffer inpakken met spullen die ze belangrijk vinden om mee te nemen op vakantie. De Trunki kinder reiskoffer is echt onverwoestbaar. Voorzien van een  trekkoord om zo de koffer mee te trekken en is je kind moe dan kun jij als ouders de koffer trekken en je kind kan op de koffer zitten. De koffer kan naast dat je hem kan gebruiken als trekkoffer ook gebruikt worden als stoel zo kan je kindje als het moet wachten altijd even uitrusten op de koffer.

De Trunki Reiskoffer weegt niet meer dan 1.7 kg en kan een gewicht dragen van maar liefst 50 kilogram. Nu hoeft je kind nooit meer een zware rugtas te dragen en zijn of haar schouders te belasten tijdens vakanties. Deze koffer trek je gewoon achter je aan. De Trunki kinder reiskoffer is en in zoveel verschillende modellen dat er voor ieder kind wel een passende koffer is te verkrijgen. Daarnaast heeft de koffer een redelijke grote inhoud van 18 liter waardoor je kindje ook nog wel wat kwijt kan in zijn of haar koffer

Aan veiligheid is zeker nagedacht met deze reiskoffer. de zachte rubberen ring zorgt ervoor dat de kleine kindervingertjes niet gekneld kunnen raken tussen beide schelpen. Door de stabilisator worden valpartijen vermeden als uw kind op de koffer wilt zitten.  De revolutionaire nieuwe en verrijdbare kinder reiskoffer is licht van gewicht en super sterk met een ruime inhoud van 18 liter en is door zijn afmetingen toch mee te nemen als handbagage. (maat: 46x20x31cm).

Met de Trunki kinder reiskoffer hoort je kindje er ook bij en heeft zijn of haar eigen koffer voor onderweg. Nooit meer een zware tas mee en altijd kunnen uitrusten.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail