XXl aankleedkussen

Adviesprijs € 39,95
8.4

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.3/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Groot aankleedkussen
  • Je kindje blijft goed liggen
  • Makkelijk schoon te maken met vochtige doek
  • Neemt de warmte aan dus nooit koud
  • Verschillende trendy kleuren

Op zoek naar een groot aankleedkussen. Dan is dit Xxl aankleedkussen zeker iets voor jouw. Het aankleedkussen Xxl heeft namelijk een afmeting van 90 bij 55cm. Een heerlijk groot aankleedkussen waarop ook grotere baby´s en peuters heerlijk kunnen liggen. Nooit meer last hebben dat het hoofdje of de benen van je baby uitsteken op het aankleedkussen. Is dit aankleedkussen te groot dan is er ook nog een maatje kleiner het XL aankleedkussen met een afmeting van 70 bij 45 cm. Dit kussen is te gebruiken op de commode maar ook op de grond als je kindje groter is. Het XxL aankleedkussen is gemaakt van een nylon stof aan de buitenkant met een vulling van schuimrubber aan de binnenkant van het aankleedkussen. Dit schuimrubber wordt op maat geknipt en in een kuipje gesneden. Dit voorkomt dat je baby van het aankleedkussen kan rollen. Door de nylon buitenkant is het Xxl aankleedkussen heel eenvoudig schoon te maken. Alleen een vochtige doek heb je nodig en schoon is het Xxl aankleedkussen weer. Je kunt ook de billendoekjes gebruiken om het kussen schoon te maken. Wilt je toch een hoes om dit aankleedkussen dan zijn deze extra te verkrijgen. Door deze geweldige eigenschappen wordt dit aankleedkussen ook gebruikt in ziekenhuizen.

Het Xxl aankleedkussen is ideaal voor op de commode en voor het gebruik in huis. Het aankleedkussen is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren zoals: roze, paars, rood, blauw, geel, bruin, zwart en lime. Zo kun je het aankleedkussen afstemmen aan de kleuren van de babykamer. Wil je toch graag een zachte hoes bij het aankleedkussen dan zijn deze evt nog los te bestellen.

Eigenschappen van het dit aankleedkussen:

  • eenvoudig schoon te maken met een doekje
  • groot maar liefst 55 bij 90 cm
  • speciale vorm niet meer kunnen afrollen
  • verschillende trendy kleuren
  • nooit meer uitstekende beentje en hoofdje

“Met het xxl aankleedkussen heb je nooit meer het probleem dat de beentje en het hoofdje van je kindje uitsteken. Door het speciale materiaal wordt dit aankleedkussen super sterk, makkelijk schoon te maken.”

Toch niet het aankleedkussen wat je zocht? We hebben op de site nog veel meer aankleedkussens staan. Verschillende aankleedkussens hebben wij samen met onze testouders uitvoerig getest. De ervaringen van ouders zijn onder aan het artikel terug te lezen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail