Walou Speelboog

Adviesprijs € 39
7.8

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

7.6/10

Gebruiksgemak

8.1/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Je kindje blijft rustig liggen bij het verschonen
  • Zit in tas dus makkelijk mee te nemen
  • Speelgoed kan niet meer vallen

Minpunten

  • Prijs aan de hoge kant
  • Randen van de boog wat scherp

Onrustige baby op het aankleedkussen? Voor dit probleem is nu een oplossing: de Walou speelboog, nu is worstelen en gedraai op het aankleedkussen verleden tijd. Met de Walou Speelboog word je baby even afgeleid met de grappige figuurtjes die aan de speelboog hangen. De Walou speelboog is voorzien van 3 grappige figuurtjes waar je baby naar kan kijken als je de kleine aan het verschonen bent. De speelboog is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden en past onder ieder standaard aankleedkussen, deze is in de meeste gevallen 45 centimeter breed.

De speelboog is voorzien van een grappige pinguïn, vis en walvis. Je kindje kan ernaar grijpen en vastpakken. De boog is stevig genoeg zodat het niet zal omvallen als je baby een speeltje te pakken krijgt. Ben je de speeltjes even zat dan is deze speelboog ook te voorzien van andere speeltjes, van een andere speelboog of speelkleed. Zo is het ook mogelijk je kindje een van de grappige figuurtjes te geven om in de handen mee te spelen. Zijn de figuurtjes vies geworden, geen probleem! Ze zijn te wassen in de wasmachine.

Door zijn stijlvol design witte boog, grijswitte pinguïn en een oranje/rode vis en walvis zal de Walou speelboog geschikt zijn voor ieder interieur. Met de Walou speelboog hoeft je kindje zich niet meer te vervelen tijdens het aankleden of verschonen.

Let wel op: De speelboog is niet geschikt voor baby’s die jonger zijn dan 3 maanden. Om te voorkomen dat je kindje verstrikt raakt in de speelboog is het belangrijk, dat wanneer je kindje op handen en voeten gaat kruipen, de speelboog weg te halen. Gebruik de speelboog altijd onder ouderlijk toezicht. Laat je baby dus nooit alleen spelen met de speelboog. De Walou speelboog is speciaal ontwikkeld voor om het aankleedkussen, voor en tijdens het verschonen van je kindje. Het is niet de bedoeling de speelboog te gebruiken als speelgoed in de box. Zorg er altijd voor dat je de gebruikshandleiding goed doorleest voor je een product gaat gebruiken. Heb je nog vragen over de Walou speelboog die wij niet kunnen beantwoorden kun je contact opnemen met de leverancier.

“Met de Walou speelboog heb je geen geworstel meer tijdens het aankleden en verschonen. Een speciale speelboog die je baby bezig houdt terwijl jij je kindje verschoont.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail