Kizzcast 3D hand of voetafdruk

7.1

Algemeen Cijfer

7.5/10

Kwaliteit

7.4/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Duurzaamheid

7.0/10

Prijs

6.5/10

Pluspunten

  • Makkelijk te maken
  • Duidelijke handleiding
  • Eeuwige herinnering

Minpunten

  • Momenteel niet leverbaar
  • Gips is breekbaar

Met de 3D handafdruk of voetafdruk  van Kidzzcast leg je bijzondere herinneringen vast. Kinderen groeien snel, heel snel. Zo ook de handje en of voetjes van je baby. Met de 3D handafdruk kun je de kleine handjes of voetjes vereeuwigen. Je kunt van het handje of het voetje van je baby een gips afdruk maken. In de verpakking zit alles om dit mogelijk te maken. Is het handje of voetje klaar dan is deze te bevestigen op een speciaal daarvoor bestemd voetstuk. Nu kun je het handje of voetje cadeau geven of zelf in huis neer zetten.

In de verpakking zit materiaal om een mal te maken, gips voor het maken van het handje of voetje en een speciaal voetstuk om het handje of voetje op te zetten. Het is belangrijk om van te voren te bedenken wat je wil gaan maken een gips afdruk van het handje of een gipsafdruk van het voetje. Het materiaal is niet schadelijk voor je kindje dus het gipsafdrukje is al te maken vanaf de geboorte van je baby.

Voor de mal heb je een iets hogere bak nodig. Zorg ervoor dat als je kindje zijn of haar handje of voetje in de bak steekt de hand of voet niet op de bodem van de bak komt dit zorgt namelijk voor een minder mooi resultaat. De mal is een soort stroperig roze spul wat binnen een paar minuten hard word, een soort van dikke gummy substantie. Je kunt aan de bovenkant voelen wanneer het goed hard geworden is. Twijfel je wacht dan nog even dit kan namelijk helemaal geen kwaad. Handige tip is dat je een moment van de dag uitzoekt dat je kindje even rustig kan zitten dit maakt het maken van de mal een stuk makkelijker. Gebruik lauw water zodat het niet te koud is en je kindje schrikt en vervolgens niet meer in de mal wil. Je hebt voor het maken van de mal maar 1 kans dus zorg voor de juiste omgeving.

Nu de mal gemaakt is is het tijd om het gips in de mal te gieten. Het gips maak je ook pas klaar als je de mal gaat vullen anders is het al hard voordat je het in de mal kan gieten. Eenmaal het gips gemaakt kun je het rustig in de mal gieten. Voorkom luchtbelletjes door iedere keer even heen en weer te gaan met de mal. Het is zonde als de vingers niet volledig zijn door luchtbelletjes. Dus kijk ook even goed in de mal hoe het handje of voetje eruit ziet. Het blijft nog wel een verrassing over de stand van de hand of voet. Dit zie je pas als je de mal los gaat halen.

Het gips is inmiddels volledig uitgehard. Nu ga je over tot het leukste gedeelte het gips uit de mal halen. Probeer de mal los te halen van de bak door met een mes langs de randen te gaan. Daarna kun je de mal voorzichtig gaan pellen. Vingers kunnen uitsteken dus hou daar rekening mee als je bij de hand aangekomen bent. Tada, daar is ie dan de hand of voet van je baby. Niet alleen leuk om in huis neer te zetten maar ook super leuk om weg te geven.

Volledig veilig de mooiste herinnering vastleggen van je baby. Met de Kidzzcast 3D handafdruk of voedafdruk kun je heel eenvoudig en veilig een gipsafdruk maken van het handje of het voetje van je baby.

Is dit niet het product dat je zocht? Wij hebben nog meer artikelen over handafdruk en voetafdrukjes

FacebooktwittermailFacebooktwittermail