De Tiny Love Island muziekmobiel is voorzien van grappige en interessante diertjes die ronddraaien op muziek. Uit het muziekkastje komen rustige en zachte kleuren die elkaar afwisselen. De Tiny Love Island muziekmobiel geeft uren speel-, kijk- en luister plezier.  De muziekmobiel zal na 20 minuten vanzelf uitgaan. Hierdoor is de Tinylove Island muziekmobiel ook te gebruiken aan het bedje van je baby. Zo kan je baby heerlijk in slaap vallen met de rustgevende muziek die uit deze muziekmobiel komt.

Dankzij de 6 verschillende muzieksoorten en 18 verschillende nummers zal de baby niet snel verveeld raken. De muziek en het draaien van de muziekmobiel is afzonderlijk te gebruiken. Zo kun je zelf kiezen of je deze muziekmobiel alleen wilt laten draaien of alleen de muziek laat horen.

Heerlijk wegdromen en rustig in slaap vallen met de Tiny Love Island Muziekmobiel

Als je baby ouder is kun je de bewegende knuffeltjes van de mobiel afhalen en alleen nog het muziekkastje gebruiken. Nu kan je baby door de grote knoppen op de muziekkast hem zelf bedienen en verschillende muziekjes kiezen. Het is zelfs aan te raden dat als je kindje oud genoeg is en het de speeltjes gaat vastpakken de knuffels van de mobiel af te halen. Dit is vaak het moment als je kindje in zijn of haar bedje gaat staan.

De Tiny Love island muziekmobiel wordt geleverd met een afstandsbediening, zo kunt je deze muziekmobiel bedienen op afstand. Dit is zeer praktisch als je baby in bed ligt en je de muziekmobiel nog een keer wilt aanzetten, maar je niet wilt dat je baby je ziet.

Deze muziekmobiel werkt op batterijen 3 x C voor de muziekmobiel en 2 x AAA voor de afstandsbediening. De batterijen zijn niet inbegrepen bij de aanschaf van de Sweet Motion Island Dream muziekmobiel.

Is dit niet de muziekmobiel die je zocht of is deze inmiddels niet meer te verkrijgen? Wij hebben verschillende muziekmobielen op de site staan waar wij inmiddels al verschillende ervaringen van ouders hebben ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail