Sangenic luieremmer

19,99
8.4

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.6/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.6/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Deze luieremmer ruikt echt niet
  • Er passen ongeveer 28 newborn luiers in
  • Kleine luieremmer maar wel makkelijk in gebruik
  • Zelfs poepluier geurtjes houdt deze luieremmer tegen

Minpunten

  • Navul cassettes nodig
  • Iets aan de kleine kant

De Sangenic luieremmer is mooi, hygiënisch, fris, praktisch en absoluut geurloos. De vernieuwde Sangenic Nappy Wrapper Hygiëne Plus van Tommee Tippee is niet alleen van buiten mooi, maar werkt ook nog eens super!. Het easy push systeem duwt de luiers de luieremmer in, hierdoor wordt de luier volledig afgesloten van de omgeving waardoor er echt geen vieze geurtjes meer kunnen ontsnappen. Ook niet als je de deksel opent van deze luieremmer. Iedere luier wordt apart verpakt waardoor een een soort worstsliert ontstaat. Na zo 28 luiers (dit hangt af van de maat van de luiers) zal de luieremmer geleegd moeten worden. Deze is makkelijk te ontkoppelen van de cassette van de luieremmer. De Sangenic luieremmer sluit de geur maar liefst 100 keer beter af dan de gewone luierzakjes.

In de vernieuwde luieremmer wordt elke luier van je baby in 3 simpele stappen absoluut bacterievrij, geurloos, en afzonderlijk van elkaar verpakt. De Sangenic luieremmer Nappy Wrapper wordt gebruiksklaar met een cassette geleverd. Een cassette is goed voor ongeveer een maand aan luierverbruik. Het enige wat je weggooit is een compacte ketting met verzegelde luierworstjes zoals ze dat noemen. De vernieuwde emmer gebruikt 40% minder plastic dan de vorige Sangenic luieremmer modellen. De plastic verpakking is bovendien recyclebaar. De Sangenic luieremmer is ideaal als je geen nare geurtjes meer wenst op de babykamer en niet iedere keer naar de kliko wilt lopen als je weer een vieze luier hebt. Een pasgeboren baby heeft namelijk zo’n 7 a 8 verschoningen per dag. Dit wordt uiteraard minder hoe ouder je kindje wordt maar de luiers gaan wel steeds weer ruiken.

De Sangenic Luieremmer is gegarandeerd geurloos waardoor je nooit meer nare luchtjes zult hebben op de babykamer. De luier wordt direct afgesloten in de luieremmer en zal daardoor geen geur meer kunnen verspreiden.

Is deze luieremmer toch niet wat je zocht wij hebben inmiddels al vele luieremmers getest samen met onze testouders. Deze ervaringen van ouders zijn op onze site terug te lezen. Per product kun je de ervaringen lezen en kijken welke luieremmer het beste is.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail